5 съвета за по-лесно нанасяне на очната линия

Вижте какво да спазвате
5 фев 2020 20:50, Ивета Иванова
3
5 съвета за по-лесно нанасяне на очната линия
Снимка: Pixabay

 Да си слагаш очна линия си е истинско изкуство. Много хора трудно се научават да нанасят този грим и да извайват котешко око. Но очната линия е много хитова в последните години, прави погледът магнетичен и с нея създавате визия на фаталната жена. Ето и няколко съвета, които може да ви помогнат.

1. Намерете правилната очна линия
 
Ще нанесете този грим по-лесно, ако не купувате каква да е очна линия, а наистина качествена. Стилистът Марк Едио препоръчва да използвате очна линия с четка с остър и твърд връх за презицно нанасяне. Изберете очна линия с богата на пигменти формула.
 
2. Започнете от края на клепача
 
Приемете жестоката истина - едва ли ще успеете да очертаете окото перфектно, като бюти инфлуенсърите, които виждате в Instagram. Но с много упражнения, ще се доближите до тях. Намерете линията и извивката, която най-много пасва на вашите очи. За по-прецизна извивка, започнете да рисувате линията от края на клепача, а не от началото му. Така по-лесно ще направите извивките еднакви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очната линия с твърда четка се слага доста по-трудно от обикновенната с мека четка и ефекта не е толкова прецизен, но пък нали трябва да се продават, какви ли не непотребни продукти.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
?
1
0
 
3
 
! Отговори
Очна клиника преди 4 години
Гледам и не вярвам на ушите си.