3 храни, които са подходящи за следобедна закуска

Ето на какво да залагате
6 фев 2020 12:28, Ивета Иванова
2
3 храни, които са подходящи за следобедна закуска
Снимка: Pixabay

На всеки му се е случвало да пригладнее между закуската и обяда или между обяда и вечерята.

Тогава хапва нещо малко, за да спре да му "стърже" стомаха, но обикновено това е някаква пакетирана храна, за да не си развали апетита между основните ястия.

Полезно е да хапвате следобедна закуска, много специалисти препоръчват да се яде по 4-5 пъти на ден, но в малки количества. Хубаво е обаче да замените солетите, чипсовете, снаксовете и сладкишите, които хапвате следобед с по-добри храни, особено ако искате да свалите килограми. Ето предложенията на диетолога Сузи Бурел, публикувани от "The Sun".

1. Кисело мляко с боровинки
 
Киселото мляко е богато на калций, а боровинките - на антиоксиданти. Като смесите двете неща, се получава вкусен десерт, който засища глада ви за сладко, а в същото време е много полезен и действа страхотно на организма. Обикновеното кисело мляко съдържа много малко захар, в сравнение с готовите плодови кисели млека по магазините и се отразява добре на фигурата, а и е хранително. Боровинките са сред продовете с най-малко калории, а пък са пълни с фибри - перфектен избор за следобедна закуска.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всички сирена са на зрънца от сухо мляко и палма.а пише по БДС
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пишете - сирене , ама фалшивото или от истинското да ядем-не обяснявате...жалка работа втурнали сте да ни съветвате как да се храним здравословно , а никой не се занимава с мошениците , пробутващи ни менте сирене за БАСНОСЛОВНИ ЦЕНИ уж ,че е истинско , ако сте истински журналисти извадете на светло тези тарикати и фирмите им