Какво да правите на Свети Валентин? 10 идеи за срещи

Ето как да разнообразите деня
12 фев 2020 14:27, Ивета Иванова
22
Какво да правите на Свети Валентин? 10 идеи за срещи
Снимка: Pixabay

Има хора, които не харесват Свети Валентин, защото го смятат за лигав, а и той е католически празник. Но други са романтици по душа, обичат да изразяват любовта си, да споделят сладки и мили моменти с партньора и с нетърпение очакват Деня на влюбените. Освен традиционните подаръци, шоколадчета, цветя и червени сърчица, може да разнообразите деня с по-различна среща. Ето и няколко идеи на среща на 14 февруари.

Балет
 
Двойките по-често ходят на кино и театър, но едва ли редовно си купуват билети за балет. 14 февруари е идеален повод за това - опитвате нещо ново, обличате се официално и стилно, потапяте се в нежна и романтична атмосфера.

Планински поход
 
Ако сте по-спортни натури и обичате да се разхождате, планината е мястото за вас. Не ходете там само лятото, през зимата тя е не по-малко красива, а снегът и високите дървета ще ви накарат да се почувствате като в приказва. Просто внимавайте и се екипирайте добре.

Бордови игри вкъщи
 
Така няма да изхарчите много пари, може да си вземете само мезе и вино, и отново ще прекарате време заедно. Ще играете любимите си игри, ще се смеете и сближавате. Може победителят да поиска някаква награда от победения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще чистя бидоните от зелето. Извинявам се на съседите в блока за неудобството.
19
1
 
2
 
! Отговори
11 преди 4 години
Грета Тумберг не може да каже на лозето кога да се разлиства. Иначе с Вальо могат да са лижат когат си искат, щот са еднополови.
18
1
 
1
 
! Отговори
Зарезан преди 4 години
Ша са издрайфам ... оооопс, изцапах екрана, ша го мия с гроздовица.
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направете се на мотика.
16
4
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Кекс.
15
2
 
11
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Аз натрапени и тъпии чужди празници не празнувам!
14
9
 
3
 
! Отговори
ГОТОВ СЪМ !!! преди 4 години
Ще и направя любовна вечеря, а именно: Започваме с лека музика, Carcass , после поднасям супата, шкембе чорбичка, за второ имаме ***, тя ще бъде гарнирана с Mayhem, за десерт захараен памук с класиката на *** Death - SCUM !!! ХАХАХАХАХА
13
0
 
9
 
! Отговори
\BFMV/ преди 4 години
Пускам си Bullet Vor My Valentine и си празнувам Трифон зарезан!
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със постоянното медийно натрапване на тези католичести празници,Св.Валентин и Хелуин младите го вземат за чиста монета.КАЖЕТЕ какво да правят на Лазаров ден или на кукеров ден.Защо младите родители не сложат маски на децата си на Кукеров ден,а купуват маски за Хелуин?
11
1
 
8
 
! Отговори
От 8 и 9 преди 4 години
" Какво да правите на...."Току що прегледах набързо програмата на БНТ за 18 Февруари. Миналата година излъчваха пряко и на живо тържествена заря и реч на Българския Президент Румен Радев пред паметника на Васил Левски в гр. Карлово. За жалост, на 18 Февруари по БНТ НЯМА да има такова нещо - нито филм, нито новина или излъчване на поклонение на паметника този български народен/национален герой ( в София или Карлово). Утешителното е, че в 19:00 часа по БНТ ще дават Заветът на Свети Йоан Рилски
10
0
 
8
 
! Отговори
От 8 и 9 преди 4 години
Продължение от коментар номер 8 и 9" Какво да правите на...."Какво ще правя с моята половинка- моята съпруга на 14, 15, 16 Февруари, а също и на 18 Февруари? И двамата сме съгласни и сме на мнение, че на Тези святи дни и празници не е нужно и не е желателно да има полова интимност ( т.е секс). Да празнуваме скромно и благоговейно Християнските празници, защото Сретение Господне е много хубав Зимен Господски Празник. А на 18 .02 се надяваме да има нещо и за Васил Левски по телевизията.
9
1
 
9
 
! Отговори
от 8 преди 4 години
Продължение от коментар номер 8" Какво да правите на...."На 18 Февруари в народната българска памет се почита *** и паметта на Васил Иванов Кунчев ( преди смъртта си е помолил изповядващия свещеник да го спомене в молитвите си като йеродякон Игнатий ), известен и като Васил Левски, дал живота си за Вярата, българщината и България.
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" Какво да правите на...."Първо - на 14 Февруари почита свети мъченик Трифон. На 15 Февруари Православната Църква празнува и почита Господния Празник Сретение Господне ( по стар стил!). По народно му на някои места в България, на 15 Февруари се смята и за Петльовден, НО по- скоро този народен празник се празнува на 2 Февруари, когато се почита по стар стил свети Евтимий Велики и свети Патриарх Евтимий Великотърновски ( известен ден и като Евтимовден).
7
3
 
4
 
! Отговори
изгодно преди 4 години
"Бордови игри в леглото ще се смеете и сближавате" и увеличавате населението родно.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ооо идейте ви са невероятни. Не знам как така съм живял без тях толкова години...Аз до сега винаги банално съм празнувал, с местене, но вие ми отворихте очите.
5
0
 
8
 
! Отговори
Лудко преди 4 години
А в по-късните часове може и малко свети валентин ако имате още сила :)
4
0
 
14
 
! Отговори
Лудко преди 4 години
До айде сегаТочно! На свети валентин всеки българин трябва да празнува Трифон Зарезан!
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние православните християни ще празнуваме Трифон Зарезан.Ставате банални с този Свети Валентин и Хелуин.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на Трифон зарезан какво да правим?
1
0
 
12
 
! Отговори
айде сега преди 4 години
Пет пари не давам за светия валентин!Виж,Трифон Зарезан е друга работа!