3 упражнения за бързо отслабване

Вижте кои са те
14 фев 2020 23:15, Ивета Иванова
19
3 упражнения за бързо отслабване
Снимка: Pixabay

Много е трудно да изберете какво да спортувате за добри резултати и бързо отслабване, особено, ако сте начинаещи. Има много видове тренировки с различна продължителност, които могат да ви помогнат да влезете във форма.

Но от "Popsugar" съветват да започнете със съчетани упражнения - такива, които натоварват едновременно няколко групи мускули и затова са много ефективни. С такива упражнения ще отслабнете по-бързо и ефектът ще трае по-дълго, кава Кендъл Ууд, личен треньор и автор на книги за спортуването, пред изданието. Чрез съчетаните упражнения вие горите повече мазнини, а и те изграждат мускули. Ето на кое да заложите.

Вдигане на тежести
 
Това е сред най-ефективните упражнения за загуба на мазнини. За час ще изгорите доста калории, а и така прибавяте обем на мускулите и изглеждате страхотно. То помага за премахване на коремни мазнини. Ако правите упражнения с по-големи тежести, а не само с леки гирички, ще усетите промяна в тялото си за 1-2 седмици. Това упражнение намалява стреса и ви дава енергия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За сваляне на килограми трябва първо да спрете да ядете *** и после да увеличите движението. Силовите тренировки не са походящи.За изгаряне на мазнини ви трябва повече кардио. Интензивно понотонно и продължително движение. Най ефективно е колоезденето и бягането.Наблягайте на суровите непреработени храни. Продове, зеленчуци, салати, ядки, прости манджи, картофи на фурна, месо и риба на скара..... Задължително стабилна закуска и по лека вечеря.А белия хляб и сладките ги забравяте.
6
2
 
12
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 4 години
Вратата на хладилника да е обърната към стената...Фън-Шуй диета
5
5
 
8
 
! Отговори
Слаба статия преди 4 години
Посочените упражнения са чудесен начин да получите разтежение и мускулна треска, а за супер бързо отслабване можете да пробвате рициново масло и диуретици.
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно с вдигане на тежести можеш да качиш кг, не да отслабнеш. И въобще кога ще разберат хората, че от упражнения не се отслабва, спорта е за тонус и стягане, отслабва се с намаляне на калориите и правино съчетаване на храните.
3
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отслабването е лесно - яжте по-малко калории, стойте на страни от мазното.Сега, ако искате да отслабнете и да направите мускули - това е далеч по-трудно... Първо ще ви се наложи да отслабнете, после да качите(качествено, предимно мускули) и накрая да свалите пак(предимно мазнини). То са си три науки в едно.Да сваляте и същевременно да правите мускули - тоя филм се прожектира само под комбинация от няколко анаболни стероида. Или в първите две седмици(1-2кг) ако никога преди не сте тренирали.
2
2
 
6
 
! Отговори
Йо-Йо мъченик преди 4 години
Лошо ми става, като се сетя, че иде пак време за отслабване. Корема ми ще екплоадира вече.Днес мерих талията си с шивашки метър - уникалните 142см.А кантарът ми намига три пъти 175кг.Боже, колко работа ме чака...
1
0
 
4
 
! Отговори
Дервиш преди 4 години
Отслабването е бързо, защото излиза веднага отзад и отпред.