Дизайнерски кожени чанти - съвети за поддръжка и почистване

Ето какво да правите
14 фев 2020 18:21, Ивета Иванова
0
Дизайнерски кожени чанти - съвети за поддръжка и почистване
Снимка: Pexels

Дизайнерските кожени чанти си струват инвестицията - те са направени от качествени материали, което значи, че ги носите дълго време, а и са перфектни за партита и официални събития. Освен това, винаги впечатлявате с тях околните и самите вие придобивате увереност и самочувствие, когато ги носите. Но когато се замърсят и захабят, се чудите как да ги върнете в перфектен вид. Не трябва да ги пускате в пералнята - има риск напълно да ги съсипете. За някои от тях са ви дали упътване и може да видите в него как да ги почистите. Но ето и някои други съвети, ако не знаете какво да правите.

Как да ги запазите по-дълго?
 
Важно е да ги пазите чисти и да внимавате с тях, не само когато сте навън, а и вкъщи. Не ги захвърляйте на бюрото или стола, не ги слагайте в шкафа просто така. Трябва да нанасяте защитен крем за предпазване и поддръжка върху кожените чанти.
 
"Това трябва да се прави от първия ден след покупката и такъв крем да се нанася поне веднъж на 2-3 месеца. Подходящият продукт за защита на кожените чанти предпазва от пускане на боя, избеляване, разцепване на кожата", казва експертът Джордън Смит пред британския "Cosmopolitan".
 
Хубаво е и да се съобразявате с дрехите. Ако кожената чанта е светла, не я носете върху тъмно кожено яке, тъй като тъмната боя може да изцапа чантата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари