Любов ли е или просто секс...

Все по-трудно хората започват връзка
17 фев 2020 22:41, Екип на Tialoto.bg
11
Любов ли е или просто секс...
Снимка: Pexels

Да намериш любовта става все по-трудно. Дамите са по-агресивни, мъжете стават емоционално по-дистанцирани и изобщо не желаят да се впускат във връзки.

Няма значение къде ще срещнете обекта на желанията си – онлайн, на улицата, в кварталния магазин или в дискотеката – преди да започнете да инвестирате чувства, преценете дали си струва и дали може да ви отвърне със същото.

Оглеждайте се за следните знаци, дори 1-2 да са налични, имате причина да се съмнявате и да не се задържате около този мъж, ако търсите любов:

1. Пише ви, когато поиска

Мъжете, които не търсят връзка, не желаят да опознаят жената срещу себе си. Той е лаконичен, използва учтиви заучени фрази и комплименти. Когато отговорите или зададете въпрос, диалогът спира, докато не се присети той.

2. Пише, не звъни

Друг знак, че този човек не желае да ви опознае е лаконичната комуникация, изразяваща се в писане на кратки изречения. Дори да сте преспали заедно, той продължава само да ви пише, а не да ви звъни. Причината е, че няма какво да ви каже, а и в писмен вид може да контролира по-лесно дълбочината и дължината на разговора.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: любовсъветивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
преди време четох една посредствена бг-книга, и едно от нещата което ми хареса , когато героя (години по късно) описва случки от студентския си живот , казва , тогава бяхме безгрижни и липсваше двойното счетоводство в любовта,
9
0
 
0
 
! Отговори
Влюбения преди 4 години
Любов ли е това да седя пред скапания телефон и да чета глупостите на телефона. Това разбрах от тази статия обичайте си телефоните на там ви вървят нещата. Що не съм с някой на вън да сй живея живота като може да седя и да комуникирам с телефона. И бог не знае кой луд го е хакнал. - за мен модерното започна да ми мяза на дигитална напаст. Въпроса е любов ли е това да седи трети непознат зад телефона и да пречи на физическата такава щото мой е време да се поговори за това.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 5Действай и после опиши тука как се чувстваш самоубит.Май не си случил на правилната жена, д а ти завърти главата, да ти се умилква така, че да клъвнеш и не знаеш къде се намираш от хормони.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След секс:- Приятно ми е, Иван.- И на мен ми е приятно, Иван.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
първо секс и после следва запознанството .Приятно ми е ГЮРО . Благодаря. А пък аз се казвам ИЛЕНКА
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ... ( 5)Ти все още не си преодолял хлапето, което си бил някога.Няма такъв човек, който да не е бил обичан и да не е обичал. Още не си срещнал жена, в която да се влюбиш истински. Това може да се случи само ако контактуваш с повече хора, иначе как да направиш избор?Суицидните мисли просто ги забрави. Това не е изход. Животът е пред теб и не случайно преди време някой обобщи нещата в една блестяща сентенция "Светът е огромен и спасение дебне отвсякъде".Трябва само да пожелаеш да го видиш
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората просто станаха тотални егоисти. Всеки иска всичко и не дава нищо. После що нямало любов и т.н.
3
7
 
4
 
! Отговори
ЦИНИК преди 4 години
Ава с други думи,няма вече силни страсти секса стана като здрасти.Нъл знайте ко стои по горе от любовта?Пъпа!От малко по доле е любовта.Пък и то ,*** станааа могу.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На богатите мъже и момчета им се редят на опашка коя да почне връзка.Я питайте някой богат приятел ерген ама не "богат" с тунингован голф а истински богат.Та питайте го дали му липсват връзки.Имах един такъв познат човекът по едно време сериозно мислеше да купи една-две къщи и да ги настанява там желаещите неговото сърце,креват и най-вече пари.Много коvpи станаха и малко истински хора.
1
8
 
12
 
! Отговори
С други думи, преди 4 години
Не си губете времето с такъв, освен ако и вие сте на такъв етап от живота си, в който още не сте срещнали подходящият, но ви е нужен редовен секс.Или, имате съпруг, с когото поради някакви причини сте само формално женени, но държите да запазите този брак. Тогава може да имате партньор само за секс. И умната!