5 зодии, които отмъщават на бившите гаджета

Вижте кои са те
20 фев 2020 13:47, Ивета Иванова
28
5 зодии, които отмъщават на бившите гаджета
Снимка: Pixabay

Обикновено тези зодии са много гневни, ядосани и наранени след раздяла. И това, което ги успокоява и им оправя настроението, е да потърсят отплата. Те искат да отмъстят на бившата половинка, на човека, който ги е наранил и унижил толкова. Не търпят някой да се подиграва с тях и просто трябва да му го върнат. Ето кои зодии отмъщават.

Скорпион
 
Скорпионите обичат толкова силно и са много лоялни. Ненавиждат предателствата и лъжите, затова няма да оставят бившият да се измъкне толкова лесно. Веднага започват да мислят за отмъщение. Най-лошото нещо, което може да направите, е да подведете Скорпион и да го измамите. Той няма да го преодолее, ще иска отплата и няма да прости лъжите.
 
Не очаквайте да ви атакува веднага. Скорпионът не действа импулсивно, първо ще обмисли нещата, ще планира най-доброто отмъщение, може да му отнеме доста време и вие дори вече да сте забравили за него. Но когато ви отмъсти, ще е с нещо брутално. Тези зодии са на принципа: "Колкото по-късно, толкова по-мръсно".

Овен
 
Овните са огнени знаци, което значи, че много лесно и бързо избухват, таят гняв в себе си. Ако се ядосат на бившия, няма да оставят нещата така. Ще искат отплата и ще изненадат бившето гадже с нещо много жестоко. Овните ще се смеят и радват, защото така ще знаят, че справедливостта е възтържествувала. Няма да стигнат до бой и физическа разправа, но определено ще травмират психически старата си половинка.
 
Най-вероятно ще разкрият тайни на бившия партньор, ще го злепоставят, ще говорят лошо за него и ще извадят всичките му кирливи ризи на показ. Ще сринат репутацията му и много хора ще повярват на Овните. Те са импулсивни и ще действат веднага.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари