Група от 90-те според зодията ви

Вижте коя ви подхожда
26 фев 2020 22:53, Ивета Иванова
12
Група от 90-те според зодията ви
Снимка: Pixabay

Много хора си спомнят с носталгия за 90-те години и все още харесват и слушат песните от това десетилетие. Ето и коя група от това време подхожда на вашата зодия, според материал на "Bustle".

Овен - NSYNC
 
Това е много страстна и популярна момчешка банда, затова напомня на етусиазираните Овни, които винаги искат да са победители и първи. Те имат огромно влияние върху бой бандите и поп музиката.
 
Телец - Pearl Jam
 
На тези земни знаци много им подхожда рок групата Pearl Jam. Телците са стабилни и практични, а групата постига истински успех по онова време, и то със сериозни, а не пошли текстове. Телците са чувствени, като техните песни.
 
Близнаци - Spice Girls
 
Близнаците са много забавни, обичат развлеченията, купоните, винаги са с приятели, но и са нерешителни. Напомнят за тази група, тъй като те имат много танцувални и весели песни, пеят за приятелството, но пък и се разпаднаха бързо и между тях имаше скандали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Горан преди 4 години
Аз, като съм рак и харесвам Deep Purple, White Snake, Rainbow, Ac/Dc - с Бон Скот, Black Sabbath, Twisted Sister, Kiss, Iron Maiden, Scorpions, кво праим? Тая статия е пълна глупост! Музикалният вкус не е до зодия, ама въобще.
8
0
 
6
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Unholy Trinity - My Dying Bride, Paradise Lost, Anathema. Първата група остана вярна на стила си и с някои колебания продължава да твори стойностно изкуство, втората след няколко издънки края на 90-те и началото на новия век се върна към корените си и издаде няколко стойностни албума, последната върви от зле към по-зле през новия век.
7
1
 
12
 
! Отговори
Камилия преди 4 години
Напишете и какви чалгии от 90-те са подходящи за всяка зодия.Примерно за лъв - тигре, тигре и т.н.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
3, не съм водолей, но харесвам същото, плюс Мейдън.Зодиите не са пълен т..к, но тия тук просто пишат глупости и нищо не са чели и нямат понятие от темата.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм лъв и харесвам черна музика. От 90-те харесвах Технотроник, Снап, МС Хамър, Боби Браун
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джордж Майкъл кои години се води?
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз не харесвам Spice Girls. Пуснах си плейлиста с денс хитове от 90те да опресня паметта и ми харесва MC Hammer. Харесвам и други, Sound Garden, Guns и др., отделни песни. Prince, Queen, Annie Lennox - всичко, ако ме питат без години и декади.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз съм водолей, но от 90-те харесвам Nirvana, Stone Temple Pilots, Garbage, но голямата ми любов си остават Motorhead, Metallica и Accept.
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахаххахаха, този път надминахте себе си, нещо, което смятах са невъзможно. Скоро очаквам статия от типа "Подходящ брой пластове на тоалетната хартия според зодията ви".