Маникюр - като вселена

Едни от най-известните съзвездия, събрани в нова мода
27 фев 2020 23:45, Иванка Гъркова
4
Маникюр - като вселена
Снимка: Instagram

Чували ли сте за Орион, Андромеда, Голямата и Малката мечка? Това са едни от най-популярните съзвездия, но освен тях има още 84, които притежават най-различни имена. Те представляват групи от звезди, които се намират на определено място в небето и могат да се видят от Земята. На едни наименованията им са свързани с гръцката митология, други с формата, която образуват.

Ако се интересувате от астрономия, със сигурност познавате добре всяка планета и разположението на най-големите звезди. Те са обект на изследване от много учени, но и вдъхновение за много световноизвестни маникюристи, които налагат най-новата техника – декориране на ноктите със съзвездия и елементи от галактиката.

От свързването на определени точки, за да образуват съзвездия до рисуването на дребни звезди, луни и праха от Млечния път – всичко това ще бъде актуално през тази година, стига да е в минималистичен вид.

Голяма част от блогърите, показващи идеи за маникюр в Instagram и други социални мрежи, използват черен матов лак, върху който с помощта на специални уреди рисуват дребни звезди, съзвездия и планети.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алено цървениот маникюр възбужда мажо и паче!!!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната мега простотия която ама много ще се хареса на турбо селянките
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Признавам само маникюр със статистическа информация за разпределението на тъмната материя в близките 100 галактики. Бих желал да видя и данни за реликтовото излъчване на ранната вселена..
1
2
 
7
 
! Отговори
NWO преди 4 години
Колкото по-сложен е един маникюр, толкова по-проста е съдържателката му.