Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 2 - 8 март
Обновена: 2 мар 2020 19:56 | 2 мар 2020 19:41, Ивета Иванова
4
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: БГНЕС
Овен
 
Ако се опитвате да седнете на два стола най-вероятно ще паднете на земята. Не се разкъсвайте между сегашната си връзка, онази която сте прекратили преди време и ново предложение, получено от социалните мрежи. Обърнете внимание на половинката си, вместо непрекъснато да чакате позвъняване или съобщение по чата. В края на седмицата той/та ще ви направи някаква изненада.

Телец
 
Поведението на половинката ви може да е леко хладно и неопределено през тази седмица. Нищо особено, но и нищо конкретно няма да ви каже, а вие никак не обичате състоянието на неопределеност. Не си внушавайте несъществуващи драми. В края на седмицата той/тя ще ви покаже истинските си чувства и градусът на настроението ви отново ще се покачи.

Близнаци
 
Първата седмица на първия пролетен месец ще е наситена с преживявания. Настроението ви ще е прекрасно, което ще ви направи още по-чаровни. Всички ще се стремят да спечелят вниманието ви. Първоначално ще се чувствате добре, но в края на седмицата може де усетите и лека умора, защото ще ви е трудно да изберете на кого да се спрете от толкова много възможности. Не бързате, следвайте събитията, ще ви подскажат кой е правилният човек.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В моя хороскоп пише, че ме чака френска...Хайде, лягам си..