Какво ви очаква тази седмица в любовта?

Седмичен любовен хороскоп 9-15 март
10 мар 2020 00:30, Eкип на Teenproblem
4
Какво ви очаква тази седмица в любовта?
Снимка: Pixabay

Овен

Половинката ви може да откаже среща в началото на седмицата. Не започвайте да анализирате, да се нахъсвате и да си представяте сложни комбинации. Избягвайте проявите на ревност. Ако реагирате с търпение и най-вече с обич след четвъртък той/тя ще ви сподели истината. Ще се почувствате доволни, че сте се спасили от глупавата ситуация, в която можеше да попаднете.
 
Телец
 
Изслушвайте внимателно половинката си. Може да ви се стори, че той/тя говори неща, които звучат неистински. И най-вероятно ще е така. Не провокирайте разправии. Разговор с приятел ще ви подскаже, че става дума за проблем, който любим/ата се опитва да скрие, а всъщност има нужда от помощ. Направете каквото зависи от вас без да коментирате.
 
Близнаци
 
Романтичното настроение ще ви обхване така, че ще ви се прииска да си осигурите нови емоции. Не е изключено да ви хрумне да започнете връзка с човек, когото познавате отдавна и знаете, че изпитва чувства към вас, но до момента все сте отбягвали. Нищо лошо няма в тази идея, стига да не навредите на някого и да не започнете „двойна игра“, която много скоро ще бъде разкрита.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любов е, когато около теб има поне 100 жени, но ти мислиш само за 7-8...
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чака ви заразяване с коронавирус след целувка и приспивна песен от попа.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минко не е споделил виденията си.Да не са го пенсионирали?