3 зодии, които спокойно говорят за секс с родителите си

Ето кои са те
12 мар 2020 23:20, Ивета Иванова
7
3 зодии, които спокойно говорят за секс с родителите си
Снимка: Pexels

Тези зодии имат пълно доверие на родителите си, считат ги за свои приятели и умеят да споделят с тях. Казват им почти всичко, не се притесняват да ги разпитват за секс и да коментират своите преживявания. Ето кои са те.

Близнаци
 
Те са управлявани от Марс, планетата на комуникацията, и не е изненада, че са много общителни. Говорят много с родителите си, на всякакви теми, дори им разказват мръсни подробности за сексуалния си живот, когато станат малко по-големи.
 
Близнаците не са никак притеснителни, либерални и свободолюбиви са, няма нужда да крият неща. Те не приемат нещата много сериозно, смеят се, веселят се и не обичат драмите. Затова спокойно разказват на родителите си за секса и партньорите си - не мислят, че това е голяма работа. Те са нерешителни по природа и често търсят съвети от майка си и баща си, тъй като иначе много се колебаят. Харесва им да слушат мъдрите думи на родителите си и да разбират и техни пикантни истории.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
В квартала говореха преди 4 години
за един "Риби", споделял с майка си любовните си приключения, включително и с коя жена доколко се е сближил интимно.После чухме скандал. Майка му крещеше, че я е лъгал цяла зима. Синковецът всяка събота й казвал, че отива на гости у момиче, което майката одобрявала. Казвал, че родителите на девойката всеки уикенд не са в София и той преспивал при нея.Всъщност нощувал с една разведена, за която майка му не ще и да чуе.Майката решила да се обади на харесаната за снаха и така разбрала за лъжите.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грешка! Близнаците са управлявани от Меркурий, а не от Марс. Големи астролози сте,
3
0
 
2
 
! Отговори
Кадир Шабан преди 4 години
Мн странно се изтрива автоматично (със звезди) съветът ми да се поправи заглавието. Сега го написах с др думи.Недейте така с този комплексиран подход...Просто може авторът учтиво да напише: "Да, блг Ви за съвета!".., независимо, дали го приема или не.
2
0
 
4
 
! Отговори
Кадир Шабан преди 4 години
Извинявайте, но така написано заглавието може да подведе читателя в посока кръвосмешение с родител, което е доста стряскащо.Направете, моля, редакция в посока ..."които спокойно споделят и обсъждат с родителите си термини като секс и полов живот.."
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е простащина!