Джей Ло: Смятах, че на 50 г. ще съм приключила!

Ето какво сподели тя
18 мар 2020 23:00, Ивета Иванова
15
Джей Ло: Смятах, че на 50 г. ще съм приключила!
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес навърши 50 години миналата година, а сега признава, че когато е била по-млада, е мислила, че до това време ще е приключила с кариерата си.

Но сега смята, че кариерата ѝ в момента е във възход.
 
"Не е приключило. Когато бях в 20-те си години, не знам какво мислех за навършването на 50 години, освен, че просто това ще е краят. Не мислех, че ще съм в най-добрата форма в живота си. Не мислех, че ще мога да кажа, че по някакъв начин, кариерата ми е потръгнала сега, въпреки че кариерата ми върви от доста време. Сега имам толкова много опит. Имам такова знание, че ако го използвам, това е огромно предимство", каза тя пред "Elle.com".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
На 50 + преди 4 години
Всички като бяхме дечурлига на 16-18 години мислехме по този начин.И 35 годишните бяха вече ,,суперстари" за нас. Като станахме на 40 сами се смеехм на това и се чудехме как може да сме мислили така.Съсем естественно е.Сами ще се убедите че 50 си е една много яка възраст в която хем можеш,хем знаеш!... С думи няма как да се обясни,трябва да го изживееш!.ПАНТА РЕЙ !!!
7
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние смятахме че ще си приключила много преди 50те си, ама на, нямахме късмет.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много яка кака.
5
0
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Друг бисерМладеж на 25 години убедено ни каза, че на 33 години животът е свършил и е по-добре човек да се самоyбиe. Ние тогава бяхме почти на 33. Когато той наближи 33 и му го напомнихме, той каза: ама верно ли съм казал това.
4
0
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Един от бисеритеПреди много години слушам как си говорят в автобуса момче и момиче на по 17-18 години. Момичето се оплакваше, че някакъв 22 годишен я свалял. Нарече го педофил, заради разликата във възрастта им.
3
0
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Истината е, че хората на под 25 и особено под 20 годишна възраст имат уникално погрешна представа какво става с възрастта. Много от тях си мислят, че живота е свършил, когато си минал 30-те. Други си мислят, че любов правят само най-младите и че преминалите 35 години са свършили със cekca. Попадал съм на такива бисери, че направо книга може да се напише.
2
0
 
7
 
! Отговори
Аз преди 4 години
А пък вие всичките коментиращи на 50 не сте и почнали даже..
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако има предвид цикъла, да приключила е.