Какво ви чака през новата астрологична година?

На 19 март е нейното начало
18 мар 2020 23:40, Ивета Иванова
12
Какво ви чака през новата астрологична година?
Снимка: Pixabay

На 19 март отбелязваме началото на новата астрологична година. Скоро ще дойде и първият ден под знака на Овен, а както знаем - Овенът е първата зодия в зодиака. Ето и какво носи за всеки зодиакален знак новата астрологична година, според "Bustle".

Овен
 
Хубав период веднага настъпва за тях - ще са в свои води и ще се чувстват добре през пролетта. Сега е тяхното време да се развихрят, да блеснат, да покажат колко са смели и талантливи. Чакат ги много излизания навън и забавления. Социалният им живот ще е в разцвет, ще имат дива и вълнуваща година, ще се чувстват магично. Може да разбият сърца.
 
Телец
 
Нека си позволят да живеят в лукс и да се поглезят през тази година. Да не пестят толкова и да опитат нови неща. Нуждаят се от релакс, може да отидат на СПА, да отидат на ваканция на хубаво място, да медитират. Така ще се освободят от стреса. Ще се заредят с енергия и през пролетта ще сбъдват мечти и ще мислят положително.
 
Близнаци
 
Чувстват, че имат много какво да дават и покажат на света и приятелите си. Ще се изпълнят с енергия, ще общуват много, ще заявят себе си и ще споделят повече. Може да се захванат с благотворителни каузи, да започнат някакъв стаж или да работят по свой проект, който ще е в полза на другите. Ще имат сили и ще открият нова страна от себе си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чака ви преместване и нов дом...на гробището.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами очакваме много китайски подаръци
1
3
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Коронно изживяване...