Седмичен любовен хороскоп за 23 – 29 март

Необикновена любовна седмица очаква Раците
23 мар 2020 15:41, Михаела Лазарова
3
Седмичен любовен хороскоп за 23 – 29 март
Снимка: Istock

Очаква ни новолуние в знака на Овен. Овенът е знак, който не обича да прави компромиси. Но това събитие ще ни направи по-смели в любовта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния  хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Овни, ще сте готови на всичко, особено когато става въпрос за любов. Новолунието във вашия знак е космически сигнал за нов старт. Без значение дали се отнася за вашия личен или професионален живот, нищо не може да ви попречи. Това, което ще си изясните е, че трябва да бъдете по-смели и да опитате нещо ново. Имате потенциал за романтика и любов!

Телец

На добри романтични перспективи ще се радват и представителите на зодия Телец. Венера, планетата на любовта, все още се движи през вашия знак и ще направи перфектна връзка с Юпитер и Плутон. Не се ограничавайте с вашите желания. Ако сте обвързани, ще почувствате любовта по необикновен начин. Той или тя може да демонстрира по необикновен начин своята привързаност.

Близнаци

Тайна любовна връзка, за която никой друг не знае, може да е най-невероятното събитие, случващо се във вашия свят в момента. Силно еротична и сексуална! Няма да искате да заявите любовта си към някого. Но ако този човек ви е на сърцето, ще се чувствате наистина щастливи, когато сте само двамата. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добър ден, ако търся статията "как да си набавим витамин А", къде трябва да погледна, в Коронавирус, България, Свят, Бизнес, Технологии, Спорт, Свободно време, Репортер, Фото или ТВ програма?
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
каква любов, затворени в различни къщи ..