Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 23-29 март
24 мар 2020 04:30, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay
Овен
 
Ще успеете да се справите с противоречията. През тази седмица ще сте много по-склонни да търсите общото между вас и любимия човек, отколкото да задълбочавате различията. Ще признаете собствените си грешки, ще простите неговите/нейните и на края ще се чувствате като персонаж от щастлив филм. Насладете се.
 
Телец
 
Не мислете за себе си, а за любимия човек. Ако отдавна сте във връзка опитайте се да внесете в нея нещо свежо. Ако ли пък все още не сте намерили личността на сърцето си, не започвайте случайни връзки само от любопитство. Необмислените решения ще ви създадат сериозни проблеми, най-вероятно здравословни.
 
Близнаци
 
Ще си осигурите един спокоен и изпълнен с положителни емоции период, ако сте искрени, добронамерени и съпричастни към настроенията и грижите на половинката си. На моменти може да ви изглеждат пресилени, но това не означава, че трябва да ги подценявате, всеки има своите страхове. Той/тя ще ви отвърне с взаимност, ако не се увличате с мимолетни флиртове, които ще застрашат текущата ви връзка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ви очаква в любовта тази седмица?Влажност и мъзга!:))))))))))