4 зодии, които не се трогват от изолацията

Вижте кои са те
27 мар 2020 22:40, Ивета Иванова
13
4 зодии, които не се трогват от изолацията
Снимка: Pexels

Заради коронавируса, трябва да спазваме социална дистанция, да стоим основно вкъщи, да не се събираме с приятели, роднини и т.н. За някои това е истински ад, на тях им е много скучно и се чудят как ще издържат. Но има и няколко зодии, които, до някаква степен, се наслаждават на карантината, защото имат време за почивка и хобитата си. Ето кои са те.

Овен
 
Те са огнени зодии, винаги искат да са първи и по принцип - не могат да стоят на едно място и да не правят нищо. Но сега се наслаждават на карантината, защото в последно време са по-срамежливи и нямат голямо желание да се събират с приятелския си кръг. Сега те са по-изморени, вниманието ги изтощава, не искат да се събират с много хора и да говорят празни приказки. Щастливи са в дома си и там се чувстват спокойно. Предпочитат да са сами и се радват на тишината. Сега имат време да почиват, да играят игри, да четат книги, да спят повече, да се наслаждават на собствената си компания. В момента анализират много неща и въобще не им е до клюките и драмите на околните.
 
Рак
 
Раците, така или иначе, не харесват света навън и не искат да живеят в него. Обичат да прекарват време из природата, но не им харесва да се събират с големи компании, да слушат клюки и да ходят по партита. Много раними са, предпочитат да са сами или с 1-2 най-близки приятели. Те живеят в собствен свят. Обичат да остават сами, да си представят разни неща, да си мечтаят. Знаят, че в дома никой няма да ги нарани и са на сигурно място. Най-комфортно им е там. Обожават да гледат филми, да пишат разкази, да правят промени в интериора - сега имат повече време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
До По-хубава е! преди 4 години
Не знам коя точно Ивета Иванова е журналистка тук.Имаше една девойка с такова име, която през 2016 г. участва в конкурса "Мис Аспарухово", а две години по-късно - в конкурса "Мис Перла" във Варна.Друга една Ивета Иванова, по-зряла, през 2012 г. беше на 29 г., занимаваше се с изкуство, работейки в някаква галерия и се беше включила като една от 15-те кандидатки за ръката на Малък Тошко (Славков) в предаването "Милионер търси съпруга".Но пишещата тук може да е и някоя съвсем друга Ивета Иванова
10
0
 
0
 
! Отговори
... преди 4 години
Подобни плазмодии отказват децата да учат журналистика. Как тази помия ти слага хляб на масата?!
9
0
 
4
 
! Отговори
С преди 4 години
девойката от снимката не само не бих се трогнал,а направо възтрогнал от изолацията!
8
0
 
7
 
! Отговори
По-хубава е! преди 4 години
До PenСпечели някакъв мутренски конкурс "Варненска мида" или нещо подобно. Има я в гугъл. Тя заради това и е "журналист".
7
6
 
3
 
! Отговори
Който вярва в зодии преди 4 години
не може да е християнин.Несъвместими са.
6
0
 
2
 
! Отговори
Сателитников преди 4 години
До АнонименДа!
5
0
 
7
 
! Отговори
Pen преди 4 години
Иветке качи си и снимка да видим дали си по-хубава от Михаелчето. :)))
4
0
 
7
 
! Отговори
Pen преди 4 години
Ей пак си помислих ,че тази велика статия е написана от Михаелчето ама то Иветка била.
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интелигентен и работлив човек винаги ще намери с какво да се занимава, докато принудително прекарва почти цялото си време у дома. Това според мен не зависи от зодията, а от характера и възпитанието.
2
1
 
1
 
! Отговори
Сателитников преди 4 години
До АнонименНезнам, ти кой си?
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами Дева?