Най-емоционалните в зодиака: Кои са те...

Те слушат повече сърцето, а не ума си
5
Най-емоционалните в зодиака: Кои са те...
Снимка: Pixabay

Имали ли сте усещането, че сте по-емоционални от останалите? Приемате критики, но думите на хората остават в мислите ви за дълго време. Това може да промени цялото ви настроение за секунди и да доведе до истински проблеми с околните.

Тази черта от характера се определя от зодиакалния знак, под който сте родени. Според астролози, някои знаци са по-дълбоко свързани с емоциите си и приемат всичко казано по-навътре от другите. Към тях трябва да се подхожда с определен финес и внимателно да се подбират думите, които ще им кажете.

Ето трите зодиакални знака, които са най-емоционални:

Рак
Раците са на върха в списъка, защото те усещат всяка една емоция много по-силно от останалия свят. Често представителите на този знак смятат, че са неразбрани от другите, което може да ги накара да се затворят в себе си и да преживяват тъгата си вътрешно.

Те изпитват целия спектър от емоции – от радост до отаяние и от гняв до обич, с висока интензивност и по всяко време. Смяната на настроенията често е породена именно от голямата чувствителност на Раците. Те тайно желаят да намерят човек, с когото да споделят този вулкан от чувства, но трудно постигат мечтания резултат.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: емоцияастрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Зодия скарида преди 4 години
Всички останали, дори и тези които не са зодии, са цинични темерути.
3
0
 
3
 
! Отговори
klm преди 4 години
Каквато и статия за зодии да има, винаги присъства Девата?
2
3
 
6
 
! Отговори
Много саЧувствителни преди 4 години
"Скорпион", но правят всичко възможно, за да не им личи. Имам предвид жените от тази зодия. Някои наистина успяват отлично да се владеят, но не всички. Има такива, които и по най-дребен повод стигат до истерия, но това може би е свързано и с възпитанието."Рак" също реагират много емоционално на повечето неща, които виждат и чуват. Има една особеност. Някои от тях са склонни да приемат едва ли не като лична обида успехите на околните, независимо дали са постигнати с труд или са дар от съдбата.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само за дамите ли се отнася написаното или за всички от въпросните зодии?