Семейство кръсти първородния си син Ковид

Бащата иска момчето да е "могъщо" като вируса
6 апр 2020 13:57,
39
Семейство кръсти първородния си син Ковид
Снимка: БГНЕС

Първородният син на млада двойка от Русия носи името на причинителя на пандемичната зараза, пише БГНЕС. Младо семейство от Новокузнецк реши да кръсти първородното си момче с несъществуващо име - Ковид. Детето беше кръстено така в чест на коронавируса, който бушува в света и вече е отнел хиляди животи в различни страни. Според родителите на бебето името му е звучно, силно и оригинално.

Още по темата


Коронавирусът вече е завладял половината свят, затвори границите… Нека и синът ми бъде толкова могъщ“, заяви щастливият баща на новороденото.

Двойката се надява, че името ще донесе щастие на сина им. Според майката на Ковид момчето вече проявява силен характер - храни се отлично, спи дълго и дълбоко, но щом се събуди и започне да крещи буди целия квартал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
23
 
! Отговори
Майтап, Уили преди 4 години
Ако се върнем няколко седмици назад, когато по сайтовете се появи информация, че новородено муфлонче е кръстено Вируслав, ще видите, че в коментарите има предположения, че в скоро време и хората ще започнат да кръщават бебетата си Ковидин и Ковидеса или Ковидиана. :)))
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да е жив и здрав и, като стане на 40 години, да смени Путин!
2
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А у нас, никое българско семейство няма да кръщава синовете си Бойко.
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Костов и Виденов трябва да са му кръстници и то ще стане могъщо като тях също! Все пак и двамата са московски възпитаници!