3 зодии, на които Розовата Суперлуна ще донесе късмет

Ето кои са те
7 апр 2020 15:13, Ивета Иванова
4
3 зодии, на които Розовата Суперлуна ще донесе късмет
Снимка: Pixabay

Всяка година през април ставаме свидетели на явлението Розова Суперлуна. Тази година това ще се случи в нощта на 7-и срещу 8-и април. Това пълнолуние ще е най-яркото за тази година. Луната ще се вижда с 14% по-голяма и с 30% по-ярка. Ето на кои зодии ще донесе късмет Розовата Луна.

Близнаци
 
Розовата Луна ще покаже романтичната им страна. Близнаците ще са по-емоционални и чувствителни, ще жадуват за любовни писма, поезия, творчество, ще се радват като деца на живота си. Ще се превърнат в истински романтици за известен период. Ще станат по-креативни и ще намерят място в живота си за изкуството, поезията и любовта. Ще осъзнаят, че сами са си пречили да видят красивото в света и ще поправят тази грешка. Чакат ги много вълнения, ще се чувстват щастливи, просто защото са живи. Време им е да се влюбят лудо и страстно, но първо трябва да си го позволят сами.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
м...да преди 4 години
Борис Джонсън -близнаци и рожденна луна в Близнаци.Ще видим какъв късмет ще има.А дано ,но малко съмнително
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това да не би да е повод за радост. Радост е за тези които не разбират какво се случва. А това което се случва нее повод за радост. Няма да ви обяснявам щото няма да ми стигнат символите. Само ще кажа. Не се радвайте а Ревете защото идва това което никой не го иска. Луната е променила траекторията си и със всяко преминаване по траекторията си наближава земята. Идва момента когато луната и земята ще се ударят както сее случило преди милиард години. Сега ще се радвате ли.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това на какви изчисления се крепи?