Седмичен любовен хороскоп за 13 – 19 април

Напрежение за Раците
13 апр 2020 08:53, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 13 – 19 април
Снимка: Istock

Новата седмица ще ни донесе повече романтика. Въпреки това е възможно да станем по-манипулативни във връзката си. Няма да липсват възможности за флирт и разнообразяване на интимния ни живот. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Овните може да се чувстват като изгубени и това настроение ще е за всеки аспект от живота им, включително и любовта. Колкото повече се фокусирате върху това нещата да се случват по вашия начин, толкова повече разочарования ще имате. Не може да накарате някого насила да изпитва емоции към вас, нали? Възможно е да жертвате твърде много от себе си от страх да не загубите определен човек. Пуснете това, което ви мъчи.

Телец

Има вероятност половинката ви да крие нещо от вас, което логично ще доведе и до вашето разочарование. Не пропускайте да обсъдите въпроса, колкото и да е неприятен. Ако сте необвързани, има вероятност за комуникация с някого, който ще ви допадне, човек свързан с работата ви. Хубавото е, че сте готови да проявите интерес как може да се развият взаимоотношенията ви.

Близнаци

Когато Венера се движи през вашия знак, вие имате всички предпоставки да привлечете хармония и любов в живота си. Обвързаните Близнаци ще могат да се насладят на приключения не само в спалнята, но и на хубави разговори с любимия човек. Необвързаните представители на зодията ще обсъждат въпросите за любовта с близки приятели.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: романтикалюбов и зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари