Зодиите, които са токсични приятели

Вижте кои са те
13 апр 2020 15:20, Ивета Иванова
10
Зодиите, които са токсични приятели
Снимка: Pexels

Приятелите са хората, които ни подкрепят, които са винаги до нас, на които можем да разчитаме и да споделяме. Тези, които ни казват, когато бъркаме и са готови на всичко за нас. Но някои зодиакални знаци могат да се превърнат в токсични приятели. Ето кои са те.

Водолей
 
Водолеите изглеждат студени и хладни, защото не обичат да показват много емоции и си служат повече с логиката. Природата им не им позволява да се покажат като по-уязвими и да се разкрият истински пред приятелите си. Никога не се показват напълно, никой не знае кои са те всъщност. Заради това, че крият себе си, някои свои чувства и мисли и не са напълно искрени, те стават токсични приятели, на които не може да вярвате. Не казват цялата истина, а и самите те не вярват на другите. Изморително е да им се доказвате. Не правят компромиси и не мислят много за чувствата на другите.
 
Овен
 
Познати са като егоисти. Мислят повече за себе си, не толкова за приятелите си. Те са импулисвни, избухват много бързо, гневни са. Може най-малкото нещо да ги ядоса и разстрои за секунди. Трябва да внимавате как се изразявате пред тях и да очаквате какви ли не реакции. Самите те обиждат много, когато са ядосани и ако сте по-чувствителни - могат да ви наранят. Много хора се страхуват да споделят мнението си пред Овните, защото тези зодии не признават чужда гледна точка, гневят се и не ви оставят да говорите. Нетърпеливи са, и когато ви помолят за услуга, искат веднага да им я свършите. Това също натоварва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2Има и свестни козирози, предани приятели. Зависи на кого си попаднал(а).
6
1
 
3
 
! Отговори
За Овните не знам, преди 4 години
за останалите три зодии написаното е вярно.Но имам едно интересно лично наблюдение - две близки приятелки "Скорпион", едната от които е душа човек, а другата е наистина токсична - използва те като "кошче за душевни отпадъци", ще те подлуди с монолозите, чрез които се самосъжалява и обвинява целия свят за каквото й дойде наум. Не е предателка, но в много ситуации просто няма да се сети, че те поставя в неудобно положение или те ощетява. Не го прави нарочно, защото е леко "отнесена от вихрите".
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютни простотии.
4
3
 
7
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Абе, рано или късно, всички хора се проявяват като *** и ще те предадат. Няма добри хора.
3
8
 
5
 
! Отговори
a преди 4 години
100 % истина за водоподлея....
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забравили сте козирог....истинско въплъщение на онзи който няма да спомена, защото сме във Велика седмица !
1
6
 
18
 
! Отговори
Бубето преди 4 години
С близнаци да си нямаш работа!