Зодиите, които не бързат да кажат "Обичам те"

За тях това изречение има огромна тежест
17 апр 2020 22:00, Дарена Найденова
5
Зодиите, които не бързат да кажат "Обичам те"
Снимка: Pixabay

Едно от най-хубавите неща в една връзка е, когато партньорът ви каже "Обичам те". Тъй като взаимоотношенията между хората са различни, няма точно време, в което да изречете тези думи. Всеки трябва сам да изпита нуждата да признае чувствата си и никога да не бъде притискан от другата страна.

Ако вие не обичате да прибързвате и искате да сте сигурни в човека до вас, то най-вероятно сте представители на един от трите зодиакални знака, които трудно казват "Обичам те". Дори и бързо да намирате половинка, това не означава, че винаги сте влюбени в нея и сте готови да кажете тези думи.

Вижте кои зодии не бързат с "Обичам те"  и разберете дали и вие сте сред тях:

Близнаци

Според астролога Тери О'Конър, Близнаците се ръководят от ума си. Дори когато става дума за любов, те разчитат повече на мисълта, а не на емоциите. Представителите на тази зодия никога не биха позволили да инвестират всичко в едни взаимоотношения преди да са напълно сигурни в човека отсреща.

Силата на ума им определя и хората, към които Близнаците се привличат. О'Конър споделя, че те харесват интелигентността, сарказма и позитивното държание в един човек. От голямо значение е и начинът, по който потенциалният кандидат се изказва и как мисли.

Козирог
Това е един от най-отдадените зодиакални знаци. Козирозите влагат всичко в настоящата си връзка и никога не търсят щастието другаде. За да постигнат заветната цел, те прилагат еднакви методи в любовта и в бизнеса. Колкото инвестирани са в работата си, толкова полагат усилия и за просъществуването на една връзка.


Голямото им сърце ги е подвеждало доста пъти в миналото и затова Козирозите много внимателно подбират хората, на които да кажат "Обичам те". Те играят в любовта по старомодния начин – разкриеш ли чувствата си, значи си готов на всичко за другия.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: астрологиязодиивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
К преди 4 години
Водолеите говорят какво ще им донесе полза. Продажни мъже и много евтини жени. И в двата случая- неверни.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Исус като събрал младите Запознал ги И рекъл По делата ще ги познаете
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли да публикувате нешто смислено ако гаджето ви е зарязяло има други хаиде шоша
2
1
 
6
 
! Отговори
#отговорнитъщи преди 4 години
Как така аут, имат си брифинг.
1
1
 
3
 
! Отговори
иван преди 4 години
Врачки, баячки, предсказатели-аут!