Датата на първата среща издава каква двойка сте

Вижте каква
20 апр 2020 13:40, Ивета Иванова
7
Датата на първата среща издава каква двойка сте
Снимка: Pexels

 Знаете ли, че датата, на която е била първата ви романтична среща с половинката, оказва влияние върху връзката? Ето каква двойка сте вие, според първата ви среща.

 
21 март - 19 април
Обичате да се състезавате един с друг, понякога шеговито, друг път сериозно. Между вас има скандали, игрички, но и много страст и любов, която оставя белези. Най-добре е да станете съюзници и да побеждавате другите, а не да се тормозите един друг. Интимните ви моменти са прекрасни, връзката се развива бързо. Никога не ви е скучно, но трябва малко да забавите нещата, иначе бързо ще изгорите.
 
20 април - 20 май
Въпросите с парите са често обсъждани и влияят на вашата връзка. Дори често се карате кой да плати сметката и дали да я делите. Единият от вас може да е по-голям материалист и да е малко по-алчен. Ако обедините сили, може да спестите много пари и да сте спокойни за бъдещето. Но ако живеете заедно, ще имате доста финансови спорове.
 
21 май - 20 юни
Ако първата ви романтична среща е била в този период, вие много си говорите и си чатите постоянно. Но връзката е по-скоро весела, много се шегувате, флиртуате и рядко ставате сериозни. Не се оставяте на емоциите и не сте сигурни дали връзката е стабилна. Говорите си мръсни приказки и си имате прякори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-рано се забавлявах с глупостите, които публикувате. Вече не ми е забавно, простотията ви стигна до нечувани размери.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Куку вирос
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрън дрън кви враски кои си ги измисля тия глупости
2
1
 
17
 
! Отговори
според мустаците преди 4 години
Има и по-сигурни начини от астрологията.Примерно - каква двойка сте според мустаците.Ако и двамата имате мустаци - значи сте гей двойка.
1
2
 
13
 
! Отговори
:) преди 4 години
Почти нищо не съвпада с историите на моите любови, а те не са малко, вЕрвайте ми.