4 зодии ще се радват на пари и любов през май

Вижте кои са
25 апр 2020 22:00, Михаела Лазарова
3
4 зодии ще се радват на пари и любов през май
Снимка: Istock

Скоро навлизаме в слънчевия месец май и е време да надникнем в астрологичната прогноза за периода, за да разберем кои зодии ще се радват на позитивни емоции и радостни преживявания. Вижте 4-те зодии, за които май ще е прекрасен.

Телец

За вас, скъпи Телци, месецът ще е великолепен. В първите седмици на май ще сте фокусирани върху кариерата и професионалните ангажименти, докато във втората половина на месеца ще обърнете повече внимание на семейството и любовта.

В интимен план ще се радвате на хармония и романтика. В началото на периода ще има повече страст, а след 14 май ситуацията ще е по-спокойна, балансирана и удовлетворяваща както за вас, така и за партньора ви. Необвързаните представители на зодията ще имат не малко възможности да срещнат интригуващи личности, с които да се забавляват, а може би и да задълбочат отношения. Това важи най-вече за дните след 15 май.

В здравословен план ще се чувствате добре, в стабилно състояние, без сериозни проблеми или смущения. Ако спортувате активно, продължавайте да сте редовни и не се отпускайте. Тези, които все още не са започнали да правят упражнения, да не се бавят, а да започнат по-скоро, за да продължат да се радват на здраво тяло.

В професионално отношение месецът ще е чудесен за вас. Възможни са повишения или увеличаване на възнаграждението, особено в периода след 20 май.

Ще сте в хармонични отношения с колеги и ръководители, което ще ви даде възможност с лекота да постигнете набелязаните цели.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А останалите няма да им се "радват", понеже си ги имат постоянно и са им свикнали.Тъпотийки са статийките.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и вкъщи има любоф :)
1
1
 
7
 
! Отговори
Май,май преди 3 години
Я да си стоите вкъщи и да гледате брифинги, никакви пари и любоф!