Любовният ви хороскоп за май

Хармония за Близнаците
0
Любовният ви хороскоп за май
Снимка: Istock

Месец май идва с много интересни и вълнуващи събития, особено в любовта. Ще се събуди нашето желание за интимност, романтика. Самотните няма да чакат, а ще работят върху личното си щастие и това да намерят своята сродна душа. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои ваши подозрения може да усложнят отношенията ви с партньора. Възможно е любимият човек да е общувал с представител на противоположния пол и това да предизвика ревност. Не ѝ се поддавайте. През май като цяло ще сте по-уязвими. Ако сте необвързани, в живота ви може да се появи интересна личност, на която вие ще дадете шанс.

Телец

Разположението на планетите през май ще се отрази на качеството на личните отношения и то не по най-добрия начин. Възможни са разногласия с любимия човек, комуникацията ще ви е по-трудна като цяло, защото и двамата няма да сте готови на компромиси. Всеки ще преследва собствените си цели. Дали ще преминете през бурята, зависи от вас. Ако търсите любов, затворете вратата към миналото, за да поканите щастието в живота си. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари