Кои са напитките за силна имунна система?

Вижте кои са те
4 май 2020 19:52, Ивета Иванова
8
Кои са напитките за силна имунна система?
Снимка: Pixabay

Заради пандемията от коронавирус, падналите температури навън и пролетната умора, сега трябва да засилим имунната система, за да имаме повече енергия и да не сме изморени и болни. Освен с храни, богати на витамини и минерали, може да го направите и с някои напитки. Ето кои са те.

Сок от портокал

Чудесен за имунната система! Портокаловият сок е богат на витамин С и подсилва организма ви, помага му да се бори с вирусите. Витаминът влияе добре и на кожата и подпомага усвояването на желязо - елемент, който прави клетките ви здрави.
 
Доматен сок
 
И доматеният сок е източник на важния за имунитета витамин С. Той е пълен с антиоксиданти и може да си го направите лесно в домашни условия. Доматите са богати на фолиева киселина, която намалява риска от инфекции. Залагайте на пресни и узрели домати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги пропускате гроздето. Гроздето СЪС семките, които трябва да смлени, е лек за редица болестни състояния. Повече червеното.Също така винаги обосновките ви са еднакви. Растенията, за разлика от изкуствените добавки, са много, многокомпонентни и ползата и спецификата идва от микроелементите и от общия баланс.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сок от арония
5
0
 
7
 
! Отговори
Джони преди 3 години
рикия, даколегите по-доле са прави дагиева
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ракия, мастика, мастика с мента, бира, уиски и домашна тройна преварка!За мезе, зелена салата с яйца,много лук и маслини, пастърма, суджук и свински бут по еленски!А пък вий си пийте там бъркочите!
3
1
 
10
 
! Отговори
Anonimus преди 3 години
Белината не помага, затова пийте ракия!
2
1
 
7
 
! Отговори
Съдът в Хага преди 3 години
Престъпление срещу човечеството е да не се пие Блъди Мери.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Водка Finlandia 101 със доматен сос!