Седмичен любовен хороскоп за 4 – 10 май

Предстоят промени
4
Седмичен любовен хороскоп за 4 – 10 май
Снимка: Istock

В първата седмица на месец май ни очаква пълнолуние в знака на Скорпион. Това космическо събитие ще ни направи по-емоционални и искащи в любовта. Промени няма да липсват. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Пълнолунието в Скорпион тази седмица ще направи всичко в любовния ви живот по-интензивно. Ако любовната ви връзка напоследък не върви както трябва, то усещанията ви ще са като за празнота. При тези Овни, чиято връзка се развива добре, любовните емоции ще са положителни, благодарение на Меркурий и всичко между вас и половинката ви ще бъде хубаво. Слънцето ще е в хармония с Нептун, което ще ви направи и по-сантиментални. Моментът е подходящ за обсъждане на любовното ви бъдеще.

Телец

Пълнолунието в сектора на вашето партньорство ще повиши вашите емоции. Това уникално събитие може да срещне самотните Телци с нова любов или с някого, когото вече познават. Сериозно обвързаните може да стигнат до брак. Телци, очаква ви една хубава любовна седмица. Готови ли сте за нея?

Близнаци

Някои от обвързаните представители на зодията ще се замислят върху това доколко връзката им ги удовлетворява. Необвързаните Близнаци може да се почувстват емоционално изтощени от това, че трябва да се справят с всичко сами. Важно е да се отпуснете и не забравяйте, че това е временен етап от живота ви. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Несмезодий преди 3 години
Астрологията по ме кефи.В текст по астрономия никога няма да прочете нещо от рода на: "Ако искате да ви видят в собствената ви светлина - изгасете лампите".
1
1
 
2
 
! Отговори
Катедра Астрономия преди 3 години
Нещо, което астролозите наистина трябва да научат за Луната е, че тя влияе единствено на приливите и отливите на Земята. МетеориТен дъжд има на на Луната и Меркурий заради липсата на атмосфера. Ако това се случи на Земята нито каска нито маска ще могат да те спасят. Също така майките ви и акушерките асистирали вашето раждане имат в пъти по-голямо влияние от Юпитер и Слънцето взети заедно. За последно само ще припомня, че съзвездията на еклиптиката са 13, а не 12. Образовайте се!