5 зодии, които създават дълги приятелства

Вижте кои са те
7 май 2020 18:00, Ивета Иванова
2
5 зодии, които създават дълги приятелства
Снимка: Pexels

За много хора приятелството носи щастие, което не може да бъде заменено от нищо друго. Те често поставят приятелите над партньора, особено в по-ранна възраст. Част от зодиите умеят да създават трайни и силни приятелства, които продължават с години, устояват на времето, разстоянието, клюките, проблемите, трудностите. Ето кои са те.

Козирог
 
Избират много мъдро приятелите си, затова те остават в живота им завинаги. Козирозите не допускат до себе си кого да е, а само отбрани хора. Не им пука дали ще имат малко или много хора до себе си, интересуват се от качеството им. Затова обикновено имат шепа приятели, но много ценни. Те работят за заздравяване на отношенията, не се отказват лесно от своите хора. Тези зодии са търпеливи, подкрепят приятелите си и на тях може да се разчита. Спазват обещанията си и винаги са до вас.
 
Овен
 
Те са силни и могъщи, затова влагат много енергия и в приятелските връзки, не само в работата и ученето. Овните са амбициозни, работливи, затова винаги са заети, но пак успяват да намерят време за приятелите си. Имат голяма група приятели, тъй като са социални. Но най-много вярват на 3-4 приятели, които познават от детството и с които сякаш са цял живот. Тези зодии са приключенци, опитват нови неща и са страстни. Интересуват се от хората до себе си и им помагат в трудни моменти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Браво! Изключително точен коментар за зодия Везни. Аз като представител на тази зодия, потвърждавам с две ръце написаното от теб. Непостоянство, колебливост и съмнения ни характеризират.
1
3
 
9
 
! Отговори
Да да преди 3 години
Дълго приятелство с Везни?? Абсурд! Това са хора, които гледат само себе си, лъжат и шикалкавят, отмятат се от дадена дума, ако след дълго размишляване стигнат до извода, че тава, което са обещали може някак малко да не е в тяхна полза. Дълготрайна връзка с човек, на който нямам доверие, никога!