Зодиите, които обичат скандалите

Те привличат конфликтни ситуации
7 май 2020 23:00, Екип на Tialoto.bg
9
Зодиите, които обичат скандалите
Снимка: Pixabay

Овен

Овенът е пионер и винаги е готов за битки, с които да се бори за мястото си под слънцето. Той се втурва в двубои в буквалния и в преносен смисъл и смята това за съвсем естествено и нормална реакция, когато нещо не му харесва. Или пък си го е поставил за цел.

Представителите на този знак отстояват позицията си до последно и трудно допускат да бъдат убедени. Независимо дали аргументите са силни. Най-добре е да избягвате конфликти с тях, защото крайната победа ще бъде мираж за вас.

Рак

Това е най-емоционалният знак. Всяко събитие се възприема така, сякаш целият му живот зависи от него. Всяко малко нещо може да го изкара от релси и да предизвика буря. И ще удари този, който я е предизвикал, но често го отнасят и невинни. Хората от тази зодия не са в състояние да задържат емоции и често в споровете се намесват сълзите.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
До 1&2 преди 3 години
Означава!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Водолеите (мъже и жени) правят само скандали, клюки и интриги, лъжат егоистично, подиграват се и се присмиват на всички, правят зло и злорадстват после.
2
7
 
4
 
! Отговори
Овен съм преди 3 години
Забравих: на работа и в квартала се срещат все повече '***' и 'пръдли', живеещи при родители и неопитали от казарма, квартира и др. подобни! С тия люде не се спори защото са или крайни егоисти, или пълни песимисти, и не могат да правят отстъпки и да мислят за другия или да се поставят на мястото на друг! Такива "пънове" се заобикалят както физически, така и вербално, и е най-добре със "здравей" да го посрещнеш и бързинко да го изпратиш с "..малко бързам" ..Времето и здравето - ценни са..
1
7
 
3
 
! Отговори
Овен съм преди 3 години
Хей идио'ти, това че съм овен не означава че съм "тиква", тоест *** като едикойси '***'!Споря само: когато има смисъл, тоест когато човека отсреща ще си осъзнае грешката..амен амен, вече само в семейството ми и то с децата, защото ще ги науча да дискутират/дебатират/подбират исказните си средства - и е подарък за цял живот, с който ще могат да се себеизразяват в различни нужни за тях ситуации!Иначе съм ги научил: "Мълчанието е злато!" и "Имаме 2 уши и 1уста-за да слушаме 2 пъти >.."