3 зодии, които ще ви разведрят по време на карантината

Вижте кои са те
13 май 2020 16:20, Ивета Иванова
7
3 зодии, които ще ви разведрят по време на карантината
Снимка: Pexels

По време на карантината всеки може да се почувства самотен, изоставен, изолиран от света и приятелите. Някои мерки у нас вече са облекчени, но все още не можем да се върнем напълно към предишния си начин на живот. Ето към кои 3 зодии да се обърнете, ако се чувствате потиснати. Те ще повдигнат настроението ви.

Овен
 
Тези зодии са много страстни, енергични, ентусиазирани. Успяват да заразят околните с тази своя страст, с позитивното си настроение и жаждата за приключения. Те са сред най-големите оптимисти, трудно нещо ги сломява.
 
Имат невероятно чувство за хумор, винаги могат да ви разсмеят и разведрят. Ако сте тъжни, знаят как да ви повдигнат настроението. Ще ви помогнат да видите нещата от позитивна гледна точка, ще ви дадат съвети как да се почувствате по-добре. Те се раздават и помагат на приятелите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рак и везни - не, разведряващите са овен, близнаци и стрелец. Ама нали тук си пишете каквото ви хрумне - все тая, всъщност, дали то отговаря на официалните постановки на астрологията.
5
1
 
1
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
А бре няаа ли покажете нящо по дебело и закръглено?Бре то сичкото слабо чироз,и епалирано кът гол охлюф.
4
0
 
2
 
! Отговори
Ратай преди 3 години
Дедо попеее, и трите ли?
3
0
 
3
 
! Отговори
Разведряващи преди 3 години
Да. И трите от снимката......Може и заедно наведнъж.....
2
0
 
0
 
! Отговори
dj dance mashine преди 3 години
А и още нещо мисля да използвам публичното пространство да видят някои през годините че живота не се състои само в ядене и пиене и нерви винаги правя компромис ако човек нее разбрал но ако нее прошка няма искрено ваш
1
0
 
0
 
! Отговори
dj dance mashine преди 3 години
Понякога се чудя на луната ли съм или на.Аз съм човек над доста неща свикнал съм с пренебрежение да се отнасят към мен ми благодарим въпроса ми от породеното ми незнание да съм се не знаеш е не знам това онова дошъл съм от село и ще си ида на село с чиста съвест а на тия които знаят всичко им желая успех кои когато му потрябвам знае къде да ме намери винаги съм бил лоялен със всеки един но не срещам разбиране човек се учи цял живот а не един ден всяка материя си иска своето а дотогава си мислете