Защо пицата е перфектната храна за двойките?

Вижте причините
13 май 2020 21:50, Ивета Иванова
12
Защо пицата е перфектната храна за двойките?
Снимка: Pixabay

Пицата е много вкусно ястие и е любима храна на мнозина. Става ясно, че тя е това е едно от най-подходящите кулинарни изкушения за двойките. От "Female First" обясняват защо с половинката да хапвате повече пица.

Подобрява сексуалния живот
 
Сиренето и кашкавалът съдържат магнезий, минерал, който подпомага мускулната активност по време на оргазъм, пишат от www.today.com. Ако ядете пица с полезни съставки, като гъби и броколи, има и друга полза - те са богати на витамин А, който регулира прогестерона и така ви прави по-възбудени. Сиренето пък повишава потока на кръв към интимните органи.

Цапате се и се сближавате
 
Ако ядете пица с партньора вкъщи, значи вече не се притеснявате един от друг и сте се сближили достатъчно. Това не е изискано хранене в ресторант - пицата се яде с ръце, цапате се, дъвчете по-шумно, наслаждавате се на храна, от която са напълнява. Значи вече чувствате партньора като истински приятел и човек, с който може да споделите всичко. И не държите постоянно да изглеждате перфектно пред него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: пицахранавръзкидвойки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
ьцжьцж преди 3 години
Защото и двамата не могат да готвят
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е най-тъпата новина, която съм чела от много време. Смея да го твърдя дори като преди малко слушах Ананиев, че за децата в детските градини няма да е трудно да разберат, че трябва да спазват социална дистанция помежду си.
7
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пица се яде 2-3 пъти в годината. Иначе води до напълняване. Ако се приготви добре е много вкусна, но едва ли си заслужава риска за здравето и наднорменото тегло.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пицата трябва да се яде рядко, защото не е от най-полезните храни.
5
2
 
14
 
! Отговори
2Loop преди 3 години
пицата е перфектна храна да станеш ***
4
4
 
4
 
! Отговори
Кон Спирация преди 3 години
щото като поръча пица с ананас ше и сцепа тиквата, за тва.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Птицата сближавала...цапаме се...и ставаме близки... Тя ракията сближава още повече.
2
3
 
9
 
! Отговори
Лайни Путчев преди 3 години
защоту ни са пааарди от нея! ако се изрежеш брутално пред жинътъ, връзката ви е под въпрус. или и жинътъ трябва да се изрязва, което не е секси и ...ще ви прецака сексуалния живот, или трябва да ви напраи проблем, което пак не е яко, затва яжти пицъ, за да паардите по малко и да имате щастлив брак
1
1
 
12
 
! Отговори
свинята преди 3 години
и аз ям пица, но вместо тесто - разбъркани 10 яйца - някой ми казват, че това било омплет на фурна - може и така да е, но от тестото ставам дебел като свинкя, а като ям месо и яйца, съм в перфектна форма - с тяла на Аполон, нищо че ям като свинкя!