8 романтични неща, които мъжете искат от половинките си

Всеки мъж обича да бъде изслушван
14 май 2020 00:00, Михаела Лазарова
5
8 романтични неща, които мъжете искат от половинките си
Снимка: Istock

Под влияние на любовта дори най-коравосърдечният мъж проявява романтичната си страна. Романтиката е различно понятие за всеки. За някои тя надхвърля далеч лигавите представи за вечери на свещи и влюбени погледи. Романтиката може да означава много повече. Тя се крие в малките жестове, в думите, в споделянето на любовта всеки ден.

Не само жените обичат романтиката. Мъжете също имат нужда от нея.

Кои са романтичните жестове, които мъжете очакват от жените?

Да му правите изненади

Всеки мъж се радва на проявеното внимание от страна на нежната си половинка. Малките изненади показват, че мислите за него, че го слушате внимателно и знаете как да го зарадвате. Това е романтика, която надхвърля захаросания смисъл, в който сме свикнали да я възприемаме. Това е романтика, която чисто и просто показва любов.

Покажете му, че мислите за него

Можете да го направите по толкова много начини. Изпратете му съобщение. Пуснете му имейл. Пуснете любимата му песен. Пригответе му закуска или го събудете с чаша кафе. Не е нужно да запазвате маса в скъп ресторант, за да покажете любовта си. Малките жестове значат много повече.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни педалщини! Мъжът иска да вижда, как любимата жена го желае! Придържайте се към това и няма да имате никакви грижи с него.
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива жени няма!