Какво става в любовта при ретрограден Сатурн?

Везните трябва да се справят с несигурността
15 май 2020 21:32, Иванка Гъркова
2
Какво става в любовта при ретрограден Сатурн?
Снимка: IStock

Сатурн ще бъде в своята ретроградна фаза до 29 септември. Тя ще донесе най-различни промени за представителите от зодиака. Тъй както планетата забавя своя ход, така и хората ще трябва да намалят малко темпото и да помислят за истински важните неща в живота.

Времето е подходящо за промяна в отношенията. Едни ще срещнат идеалната половинка, докато други най-сетне ще се отърват от токсични връзки и приятелства.

Още по темата

След като ви разказахме какво да очакват в любовта хората със зодии от Овен до Лъв, ето любопитна информация и за останалите:

Дева

На моменти сте доста егоистични. Няма нищо лошо да мислите за себе си, но обърнете внимание на вашето обкръжение. Там може би има някой, който тайно ви харесва, но вие не го забелязвате. Намерете време и за сайтове за запознанства.

Везни

Несигурни сте, но не позволявайте на тази емоция да се разраства. В момента се страхувате от обвързване и не знаете какво точно изпитвате, но затварянето у дома няма да ви помогне. Бъдете сред хората и общувайте, но не се впускайте в случайни флиртове, защото ще завършат зле.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Емил преди 3 години
Баси глупостите