Какво да направите, когато искате да пишете на бившето гадже?

Вижте 5 съвета
18 май 2020 22:45, Ивета Иванова
5
Какво да направите, когато искате да пишете на бившето гадже?
Снимка: Pexels

 Всеки понякога се е изкушавал отново да пише или да се обади на бившия. Това става най-често в пиянска нощ, когато човек се чувства самотен и не мисли трезво. Но понякога се случва и просто като си спомняте хубавите моменти, разглеждате стари снимки или слушате ваши общи любими песни, като сте сами повече време - както е в карантината . Ако връзката е била токсична и този човек ви е наранил, раздялата е била основателна. Ето и какво да направите, когато изпитате такава нужда.

1. Пишете/обадете се на приятел
 
Вероятно просто имате нужда да поговорите с някого. По-добре пишете на приятел или се обадете по телефона на някой роднина/приятел. Те ще ви убедят, че не трябва да показвате слабост и да говорите с бивше гадже. А и ще може отново да обсъдите ситуацията, каква е била връзката ви, защо сте се разделили и така ще се убедите, че всичко е било за добро. Разговор с роднини и приятели ще ви ободри, приятелите са именно, за да ви помагат.

2. Напишете на лист хартия това, което искате да кажете
 
Това е стар метод, но винаги действа. Може да сте гневни на бившия или просто да искате да обясните някои неща, но никога не е добра идея да се връщате на стари теми, когато вече сте скъсали. Просто напишете на един лист всички неща, които са ви се насъбрали и искате да кажете, ще видите, че така ще ви олекне и ще се почувствате по-добре. А и може да запазите листа, и в някакъв момент, ако наистина сте сигурни, че трябва да говорите с бившето гадже - да го изпратите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато сте много ядосани и няма върху какво да излеете гнева си просто му кажете какво мислите за него.Но ако ще искате услуга и няма към кого другиго да се обърнете за такава услуга, тогава пишете любезно.
3
0
 
5
 
! Отговори
Списък преди 3 години
На по бившето, на още по бившето или направо на гаджето от първи клас.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто й/му пишете. Щом искате да държите връзка, значи имате чувства. Пишете и ще ви отговорят. Ако не пишете само вие ще си страдате и никой така и няма да разбере какво сте искали да кажете.
1
3
 
15
 
! Отговори
Capital преди 3 години
Какво да направите, когато искате да пишете на бившето гадже?Просто не и пиша. Това е!