Ретрограден Юпитер носи изпитания за 3 зодии!

Ето кои са те
20 май 2020 14:19, Ивета Иванова
4
Ретрограден Юпитер носи изпитания за 3 зодии!
Снимка: Pexels

Юпитер е ретрограден от 14 май до 12 септември. Този период ще донесе много изпитания на някои зодии, но и ще ги накара да пораснат. Вижте кои са те.

Овен
 
При тях ще бъдат засегнати най-вече кариерата или образованието. Ще могат да осмислят житейския път, който са избрали. Ще преценят дали не трябва да сменят попрището и каква работа най-много ще им подхожда. Затова, може да направят промени.
 
Овните са импулсивни и действат на момента, но Ретроградният Юпитер ще ги накара да забавят темпото, да се вгледат в себе си и в живота си, да обмислят ситуациите. Ще са по-предпазливи и най-накрая ще решат какво образование искат и коя работа е за тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави сте. Ето ги и тях: Бойко, Методиев и Борисов
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, много ретроградност, много нещо напоследък!Съсипаха я тая държава!...
2
1
 
3
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи аз см на 1001% сигурен, че повечето астролози дори не могат да ми обяснят човешки какво значи ретрограден! И остави това ми те дори не знаят колко време дори продължава този ретрограден според тях период! десетилетия ли години ли месеци ли дни ли! Идея си нямат дори! Няма да говоря, че дори идея си нямат, че даже според тяхната спецификация на зодиакални знаци то ние имаме 13 зодии! Няма да говоря, че дори според тяхната спцификация продължителноста на зодиите е различна!
1
1
 
0
 
! Отговори
11 преди 3 години
Вий тез планети си ги правите ретроградни на лягане и на ставане кат доди.