Какво да очакват зодиите при Ретрограден Юпитер

Фазата ще продължи до 12 септември
21 май 2020 04:00, Дарена Найденова
1
Какво да очакват зодиите при Ретрограден Юпитер
Снимка: Pexels

На 14 май Юпитер навлезе в своя ретрограден период и ще остане там до 12 септември. Планетата се свързва с новите възможности и успеха, което ни кара да се чувстваме малко по-добре, имайки предвид, че цели четири планети забавиха своя ход през месец май. Освен Юпитер, това са Плутон, Венера и Сатурн.

От средата на май до средата на септември ще трябва да преразгледаме приоритетите си и да помислим за благотворителна кауза, към която да се присъединим. В момента човечеството има нужда от обединение и Юпитер ни дава възможността да се сплотим. Този ретрограден период иска от нас да се вгледаме в голямата картинка и да работим заедно за едно по-добро бъдеще.

Ето какво да очаквате от 14 май до 12 септември, в зависимост от зодията.

Овен

Време е да зарежете социалните мрежи и да потърсите помощ от истинския свят. Ако имате нужда от работа, обадете се на старите си колеги и ги попитайте за съвет относно професионалното си развитие, предложение за нещо ново или пък да ви помогнат с усъвършенстването на CV-то. Не се притеснявайте да потърсите съдействие, защото има хора, които са готови на всичко за вас.

Телец

В последно време се чувствате леко напрегнати и има защо. Опитвате се да свършите всичко сами и рядко искате помощ от околните. Е, време е да забавите темпото и да обърнете внимание на себе си и на семейството. Прекарайте един-два дена вкъщи и се насладете на релаксацията. Може дори да се обърнете към медитацията, за да се отървете от мислите за работа.

Близнаци

Очаквайте скоро в сметката ви да постъпят пари, които приятел или колега ви дължи от дълго време. Когато ги получите обаче не ги харчете веднага, а по-добре ги запазете за черни дни. Идва лято и е възможно да имате нужда от финанси, които да ви спасят в трудна ситуация.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напред педофили презрени,Напред да променим света...........ЗАЕДНО!?