Ретрограден Юпитер влияе зле на няколко зодии, а кои са те?

Транзитът й носи конфликти
23 май 2020 17:30, Иванка Гъркова
9
Ретрограден Юпитер влияе зле на няколко зодии, а кои са те?
Снимка: IStock

Цели четири планети ще бъдат ретроградни през месец май, което неминуемо ще се отрази върху живота ни. В момента такава планета е Юпитер – от 14 май (в знака Козирог) до 12 септември. Въпреки че тя се свързва със щастието, късмета и изобилието, то за някои ще донесе повече беди.

"Ако сте работили над постигането на нещо голямо, без да имате ясен план, е време да отстъпите назад и да преосмислите подхода си", коментира астрологът Лесли Хейл. По думите му, това не означава непременно загуба, а по-скоро насочване на действията към успеха.

Юпитер попада в Козирог, което означава, че ще донесе на някои непредвидени ситуации и те трудно ще могат да вземат решение какво да правят.

След като ви разказахме кои зодии ще засегне най-малко, ето на кои представители на зодиака ще повлияе най-силно:

Овен (21 март – 19 април)

Планетата ще повлияе на вашата кариера. Напът сте да преоцените това, което правите и да се почувствате обезсърчени. Ретроградният Юпитер ще ви принуди да си направите равносметка и да бъдете по-внимателни, защото враговете само чакат да се провалите. До средата на септември ще бъдете напрегнати и ще имате проблеми с концентрацията, но в края на периода ще знаете накъде да продължите и ще сте по-спокойни.

Рак (21 юни – 22 юли)

Юпитер ще повлияе на вашите партньорства през посочения период. Не са изключени конфликти между вас и половинката. Ще си дадете сметка що за човек имате до себе си и трябва ли да продължавате заедно. Това обаче не значи, че ще приключите връзката. Много двойки ще започнат ново начало в средата на септември, след няколко изпитания, през които са преминали. Дотогава се опитайте да научите какво му липсва на другия и как да подобрите отношенията си.

Кои са другите зодии, на които влияе зле Ретрограден Юпитер, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Иванке, кога да те очакваме с премията "Худини" в ръка?
7
0
 
4
 
! Отговори
Ae преди 3 години
Аз обичам водата и водата обича мен! Започва влизането на Нептун в ретроградност, а аз реших да се откажа от три дни в миналото - за да може разбираш ли на някой хора да им излязат криви сметките!https://youtube/watch?v=v6shnvwLkmc
6
1
 
5
 
! Отговори
тъмнаНОЩ преди 3 години
Според ретроградния Юпитер, всички които не се интересуват от астрология, обаче непременно пишат тъпотии под всяка статия, ще измрат, ама много яко ще измрат, независимо от зодията си.
5
1
 
3
 
! Отговори
Дай да видиш! преди 3 години
Нептун като влезе в ретрограден - ще има дървени апартаменти за много хора с паркоместа за вечност!
4
1
 
2
 
! Отговори
Зле преди 3 години
ретроградния юпитер казва ли нещо за короната?
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние винаги се намираме под влиянието на някоя от планетите от слънчевата с-***,да не говорим за галактиката като цяло.До скоро беше Марс,Нептун,Уран,Плутон итн. и тн. Стига сте шашкали хората.Постоянно пишете че ще им се случи нещо ужасно,и ги стресирате,тези по лабилните,а това е отнемане на креативната им енергия,а също разрушаване на здравето им.
2
3
 
6
 
! Отговори
11 преди 3 години
И па да ва светна, че знакът Козирог изобщо не е там, където го виждате. Това е само светлина, която е пътувала милиони години докат я видят някои слабоумни и си въобразяват, че Юпитер е в тоя знак. Следователно, Юпитер не е ретрограден, щото не е там. Тоест, това по-горе е пълна безсмислица.
1
1
 
8
 
! Отговори
11 преди 3 години
Аве секи ден си ги измисляте тия ретроградни планети кат дойде. Да ви пита човек кво означава ретрограден и нимой да му обадите.