Таро карти за юни за всяка зодия

Новият месец ще е динамичен
24 май 2020 22:05, Михаела Лазарова
4
Таро карти за юни за всяка зодия
Снимка: Istock

С юни започва лятото. Любопитно ли ви е какво показват таро картите за вашата зодия? Новият месец ще е динамичен, ще носи промени, истини и любовни емоции. Повече за това какво ви очаква, вижте в следващите редове.

Зодия Овен

Ако напоследък сте подкопавали чувството си за самоувереност, време е да спрете. Месец юни е месец на възможности за вас, но ще трябва да надградите това, което вече сте си осигурили и постигнали. Напредъкът и успехът ще последват много бързо. Може да не ви е толкова лесно, но не пропускайте добрите възможности. Обърнете внимание на енергийните си нива и си почивайте повече.

Зодия Телец

За родените под тази зодия темата за парите ще бъде водеща. Освен че може да харчат повече и неразумно, няма и да са особено доволни от приходите си. Имайте обаче вяра, че нещата ще се стабилизират и ще започнете да печелите повече в следващите месеци. Но бъдете разумни на този етап и харчете отговорно. Енергията ще ви стига да подобрите по-слаби области от вашия живот. Търсете причините в събитията, които ви се случват, слушайте повече и говорете по-малко. През юни може да съживите любовната си връзка. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А, руните са още по-интересни! Я опитайте!
2
1
 
2
 
! Отговори
Liquid Crystal Ball преди 3 години
Който няма Таро карта, да си купи Таро билетче, иначе - глоба.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова се изчерпахте, че накрая каращисахте зодиите с карти Таро. Ама моля ви, добавете и китайските зодии, хвърляне на боб, леене на куршум и гледане в кристално кълбо, за да е тюрлюгювечът пълен. Простотии.