Какво да очакват зодиите при Меркурий в Рак

Меркурий излиза от Близнаци, за да попадне в Рак
30 май 2020 18:50, Иванка Гъркова
3
Какво  да очакват зодиите при Меркурий в Рак
Снимка: IStock

След като ретроградните планети разбъркаха достатъчно ежедневието ни, дойде ред на Меркурий да излезе от Близнаци и попадне в знака Рак. Това се случи на 18 май и носи със себе си положителни промени за водните знаци, както и някои трудности за кардиналните.

Планетата, която е ретроградна от 18 юни до 12 юли, ще остане в сянката на Рака до 5 август. Под нейното въздействие през следващите няколко седмици много хора ще станат по-чувствителни от обикновено, дори и тези, които крият емоциите си зад дебелата черупка. Те ще слушат повече, отколкото говорят, а когато се налага да си отворят устата, ще има за какво. Семейството ще излезе на преден план. 

Навлизането на Меркурий в Рак ще накара хора да приемат нещата твърде лично и да се обиждат от най-малкото нещо. Ще се редуват забавни моменти и не чак до там хубави моменти. Не са изключени конфронтации, затова преди да избухнете, пребройте до 10 и се успокойте. Така ще си спестите доста неприятности.

Какво да очаквате от Меркурий в Рак според зодията?

Овен

Изпитвате доста силни емоции по време на периода. Тразнзитът на планетата ви кара да мислите доста за миналото и да си вземете поука. Останете си вкъщи, отдайте се на спомените, но не тъжете, бъдещето е пред вас и то си заслужава много повече!

Телец

Меркурий в Рак ще ви помогне да покажете на другите какво чувствате. Съвместими с вибрациите на знака, вие ще станете по-близки от всякога с любимите хора. Ще създадете и нови приятелства, ако си търсите половинка или хора, с които да споделяте вашето хоби.

Близнаци

Вие непрекъснато сте в движение и не може да стоите за дълго на едно място. Но Меркурий ще ви накара да забавите темпото. Добре е да завършите започнатото и не разхищавате парите си. Ако за пореден път те не ви стигат, помислете какво да промените. Оставането у дома ще ви помогне.

Лъвовете да внимават с плановете, а представителите на зодия рак да се насладят на връзката си, вижте още за зодиите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои ги измисли тия тапитии глупости
1
0
 
5
 
! Отговори
Разбираш от зодии, преди 3 години
колкото магаре от духова музика, Ванке.