Да почистим белите си обувки ефикасно

Добри съвети, за да изглеждаме представително
31 май 2020 17:06, Дарена Найденова
0
Да почистим белите си обувки ефикасно
Снимка: Pixabay

Честно да си кажем, винаги сме завиждали на хората, които имат чисти бели обувки по всяко време. Независимо дали навън вали, или има локви, някои от нас успяват да избегнат всяка пречка и да се приберат вкъщи без нито едно петънце. Истински магьосници.

Ние, простосмърните обаче, нямаме такива способности и още с излизането стъпваме накриво. Всеки път ще нацелим разбитата плочка, под която се крие мръсна вода, която, разбира се, ще напръска белите ни обувки. Току-що сме ги извадили от кутията, но това няма значение, защото само след няколко крачки те вече приличат на чифт, носен поне 5 години.

Проблемът със запазването на белотата е толкова често срещан, че трябва да има начин, по който да го избегнем. И всъщност, такъв има и то не един. Тъй като не сме като звездите, които само след едно носене сменят обувките си, сме свикнали да търсим решение на проблемите.

Ето как да върнете блясъка на белите си обувки:

1. Бял лак

Изглежда невероятно, но е много лесно. За да прикриете някоя и друга драскотина, може да използвате просто бял лак за нокти. Внимателно нанесете върху засегнатото място и оставете обувката да изсъхне. Ще видите какви чудеса може да сътвори една малка бутилка.

2. Оцет

Има много удобни малки инструменти и продукти, които да ви помогнат с почистването на белите обувки. Но, ако нямате нещо такова под ръка, вземете една малка кърпа и я натопете в оцет. Втрийте внимателно, за да премахнете малките петна. Voilà!

Белина, шампоан, да изсъхват бързо, вижте детайли в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари