Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 1-7 юни
1 юни 2020 14:25, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Преживявания ще има, но те далеч няма да са романтични. Ще се наложи да се справите с доста отговорни задачи и почти непрекъснато да променяте плановете си, което ще ви направи по-раздразнителни. Обяснете на половинката си какво ви безпокои, вместо да провокирате безрезултатни спорове, с които още повече да изнервяте обстановката.
 
Телец
 
Правете нещата така, че половинката ви да се убеди, че може да разчита на вас. Ще получите интересна информация, свързана с общите ви бъдещи планове. Съчетайте желанията си, за да постигнете пълен синхрон в отношенията. Приемете сдържано хвалебствията на околните за успешната ви връзка. Не всички ще са истински искрени.
 
Близнаци
 
Мненията ви с любимия човек непрекъснато ще се разминават и различават дори по въпроси, по които принципно сте имали разбиране. Приемете различията спокойно, не се опитвайте да наложите схващанията си и помнете, че всяка казана лоша дума ще се върне отново при вас с болезнена острота. Ако все още не сте създали стабилна връзка, а някой привлича вниманието ви, не чакайте, а действайте. Изпратете недвусмислен сигнал, че не бихте имали нищо против да се сближите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Чака Ви - търкане на два епидермиса...
1
0
 
2
 
! Отговори
Любоффф бг преди 3 години
Независимо от зодията, през следващата седмица, най-вероятно пак ще бъдете прекарани, или със заплатата, или със сметката за порното, или от енергото и ВиК.