Седмичен любовен хороскоп за 1 – 7 юни

Емоции за Близнаците
1
Седмичен любовен хороскоп за 1 – 7 юни
Снимка: Istock

Планетата на любовта Венера все още се движи ретроградно. Това за много представители на зодиака означава търсене на отговори, преосмисляне на връзки, ново начало, но и край. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера все още се движи ретроградно, ще се „срещне“ със Слънцето, а в края на седмицата ще се противопостави на лунното затъмнение в Стрелец. Това ще ви даде яснота по редица въпроси, които ви вълнуват за любовния ви живот. Тези Овни, които са във връзка, може да се замислят дали с половинката си споделяте важни ценности, които ви определят като двойка, и дали имате потенциал да се развивате. Ще осъзнаете това и съответно ще коригирате някои неща в любовта.

Телец

Обвързаните Телци ще се вълнуват повече от финансови въпроси, отколкото от романтика. Ще успеете да видите голямата картина на събитията, само ако действате заедно с любимия човек. Ако сте необвързани, ще направите сериозна равносметка на вашите ценности относно любовта. Не се примирявайте с по-малко, отколкото заслужавате.

Близнаци

Близнаците ги очаква една забележителна любовна седмица. Венера все още е ретроградна във вашия знак, но ще направи връзка със Слънцето. Лунното затъмнение също ще окаже влияние върху любовта ви. Може да очаквате да настъпи край или задълбочаване на връзката ви с някого. Всичко зависи от това в каква посока се движат нещата. Ако сте необвързани, но сте емоционално отворени за връзка, то тази седмица в живота ви може да влезе човек, който да го промени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
MaйMyната преди 3 години
За Телето се същото, и пак нищо нали