Какво чака зодиите в любовта през лятото?

Вижте какво вещаят звездите
3 юни 2020 16:36, Ивета Иванова
4
Какво чака зодиите в любовта през лятото?
Снимка: Pexels

 Юни месец е тук, а това значи, че и лятото вече почти е при нас. Горещият сезон винаги носи много вълнения и приказни моменти в любовен план. Ето какво да очаква всяка зодия през лятото в любовта, според британския "Cosmopolitan". 

Овен
 
Имате таен обожател, който е под носа ви, но вие не го забелязвате и не осъзнавате, че ви харесва. Игнорирате го, гледате го с насмешка, но това лято той ще се вземе в ръце и ще заеме главна роля в живота ви. Най-вероятно е воден знак (Риби, Скорпион или Рак) и е много страстен и романтичен. Може да се срещнете отново на ваканция през юли. Тази нова връзка ще промени всичко за вас. Ще ви направи по-добри хора.
 
Телец
 
Креативен Рак с твърд характер ще ви омае. Ще се свържете с него духовно и той ще бъде сякаш единствен за вас. Ще ви заинтригува, защото ще е много потаен и мистериозен. Харизматичен човек, на когото няма да можете да устоите. Връзката ви ще е много силна и бързо ще се влюбите. Ще загърбите нещо старо и ще обърнете нова страница в живота си. Може да започнете нова работа, да смените дома, да се заемете с ново хоби - така ще срещнете новата любов и веднага ще я познаете. Възможно е връзката да е кратка, но никога няма да я забравите, защото за първи път някой ще ви разбира напълно.

Близнаци
 
В живота ви ще дойде огнен знак (Овен, Лъв или Стрелец), който е играч, също като вас. Затова ще ви се стори, че този човек е много привлекателен и неустоим. Лятото ще е вълнуващо - ще измисляте стратегии, за да го впечатлите, ще поставяте капани. И накрая ще успеете. Отношенията ви ще са като игра, и двамата сте много палави и забавни. В сексуално отношения всичко ще е прекрасно, но през август ще осъзнаете, че връзката е по-дълбока от това и сякаш сте спечелили от лотарията с този позитивен и див човек. Все пак, връзката може да е кратка, макар и сладка, заради независещи от вас обстоятелства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Ъхъ, голяма любов преди 3 години
Демек, ще си изям боя от моя. Според хороскопа де.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все кащти сметките на пазара не излизат
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някои пак не си е пил хапчетата