Ягодовата луна носи радост на 4 зодии

На 5 юни ще настъпи лунно затъмнение в Стрелец
4 юни 2020 14:10, Ивета Иванова
4
Ягодовата луна носи радост на 4 зодии
Снимка: Pixabay

На 5-и юни ще настъпи лунно затъмнение в Стрелец, което ще донесе много вълнения и приятни емоции на някои зодии. Това лунно затъмнение е познато още като Ягодова луна и тя носи красиво ново начало за част от зодиакалните знаци. Ето кои са късметлиите.

Овен
 
Сега нещата около вас са несигурни, и самите вие сте леко притеснени, объркани и несигурни в себе си, но помнете, че именно тази несигурност носи приключения. Това, че не знаете къде точно отивате прави пътешествието ви толкова вълнуващо и забавно. Предстои ви мечтано приключение, не се страхувайте и се потопете в неизвестността. Не пропускайте шанса си за нещо ново, иначе ще съжалявате. Изживейте всичко докрай, това е вълнуващ момент, за който дълго ще си спомняте.
 
Лъв
 
Във вас пламват много различни чувства и емоции. Ако нямате отдушник, ще се почувствате натоварени и ядосани. Но цялата тази енергия във вас ви прави по-креативни и сте готови да изразите себе си. Дайте воля на тези чувства и емоции, покажете артиста в себе си на света и си припомнете какво е романтика. Не търсете перфектното. Дори когато ви се струва, че нещата се объркват, не се отчайвайте, не е така. Най-красивите произведения на изкуството се създават в хаос.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой знае ли кога ще има втори сезон на сериала? Много добър сериал и стана завързан в последния епизод. Който не го е гледал да го гледа...12 серии първия сезон. Български!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маи някои се опитва да предизвика някого хубави думи но звучат като капанче или хварляме захранка на рибата целувки
2
2
 
1
 
! Отговори
11 преди 3 години
Е па що не е доматена луна?
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ягодова боза.