Какво очаква зодиите през тази седмица?

Ето какво вещаят звездите
8 юни 2020 18:12, Криси Табачка
1
Какво очаква зодиите през тази седмица?
Снимка: IStock


Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 8 – 14 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Трудностите няма да ви подминат. Ще се наложи да покажете на какво сте способни, когато ви ядосат. Все пак не се разгорещявайте твърде много, за да не задълбочите съществуващи към момента конфликти и разногласия. Най-сигурният начин да възстановите емоционалното си равновесие е да се уедините за известно време и да премислите събитията в отсъствието на дразнители. Не прекалявайте с физическите натоварвания. Бъдете изключително внимателни по време на шофиране. Не е желателно да демонстрирате „майсторските“ си умения в движението.

Телец

Ще има с какво да запомните тази седмица, някои събития ще са знаменателни. Ще се срещнете с хора, които ще ви впечатлят и ще повлияят на част от вашите решения. Междувременно не е изключено да промените първоначалните си планове няколко пъти и да изникнат дребни финансови проблеми. По-добре ще е, ако ограничите разходите си само в разполагаемата наличност и не залагате големи надежди на допълнителни приходи. Със сигурност ще си ги получите, но не точно в уговорения срок. Най-сериозните промени, които бихте могли да предприемете са свързани с външния ви вид. Един от начините за подсилване на природната ви привлекателност е да експериментирате с прическата, аксесоарите или стила на обличане. Реакциите на околните ще ви покажат доколко изборът ви е бил успешен.

Близнаци

Ориентирайте и усилията, и вдъхновението си към справяне с професионалните задачи. На моменти ще се налага да се занимавате успоредно и с текущите, и с някои непредвидени. Оптималната организация на времето, с което разполагате е единствената гаранция за успех. Помислете предварително кой не би ви отказал помощ, ако имате нужда, за да не се налага да правите разни „маневри“ в последния момент. Подхождайте предпазливо към решаване на въпроси, за които не разполагате с достатъчно информация, знания и умения. По-добре бавно, но правилно, отколкото светкавично, но с безкрайно количество повторения. Проявете снизходителност към грешките на любимия човек, никой не е идеален.

Какви ще са приоритетите на Водолея за седмицата, какво очакват останалите зодии, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари