Седмичен любовен хороскоп за 8 – 14 юни

Седмицата може да бъде объркана в любовен план
0
Седмичен любовен хороскоп за 8 – 14 юни
Снимка: Istock

По отношение на любовта, седмицата може да бъде объркана. Дали вас някой ви заблуждава или вие сами сте си сложили розовите очила? Възможни са флиртове, лъжи. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако имате тайни сексуални фантазии за някого, то те ще „погълнат“ мислите ви. Всъщност, фантазиите ви може да се окажат истинска интимна среща и с този човек по една или друга причина да се срещате тайно. Насладете се на моментите. Ако сте в сериозна връзка, то хубавите моменти за вас и половинката също са налице.

Телец

Когато става дума за „приятели с екстри“, нещата ще бъдат замъглени за тези от вас, които се намират в такива взаимоотношения. Възможно е дори това да се случва с личност от вашето минало, с която сте намерили комфорт, без сериозно обвързване. Ако имате партньор до себе си и се окаже, че му изневерявате, ще преосмислите много неща относно вашата любовна афера. Разбира се, може да се окаже, че сте наистина влюбени във втория човек. Така или иначе е време да спрете да лъжете себе си.

Близнаци

Предстои леко объркана седмица за представителите на зодията. Динамиката на ежедневието ще отвлече вниманието от любовта. В същото време, ще има неща от любовния ви живот, които ще ви натоварват допълнително. Може би е време да разберете, че трябва да спрете да се страхувате от това да пуснете любовта в живота си и че тя ще отнеме от свободата ви и вашето Аз. Спрете да бъдете толкова сурови към себе си, не анализирайте всичко, просто се движете по течението.

Повече за останалите зодии, може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари