4 пози за сън разкриват много за вашия партньор

Дали е романтичен или интроверт, а може би е всеотдаен
11 юни 2020 23:00, Михаела Лазарова
4
4 пози за сън разкриват много за вашия партньор
Снимка: Istock

Сънят е важен фактор за това да бъдем и да се чувстваме емоционално и физически добре. Любопитното е, че позата на сън може много да разкрие за един човек – дали е напрегнат, какъв е в любовта. Вижте 4 пози за сън и какво разкриват те за вашия партньор.

Фетална позиция

Ако вашият партньор най-често спи по този начин, то той е чувствителен и мил. Феталната позиция е показател, че личностите, които си почиват така, копнеят за комфорт, чувствени са, но са и чаровно срамежливи.

Поза войник

Когато мъж спи по този начин по гръб, ръцете са изпънати и разположени до тялото или леко встрани, това е показател, че е тиха и сдържана личност, имаща високи стандарти за всичко в живота. Друго, което е характерно за тях е това, че трудно допускат хора в живота си, защото си отделят достатъчно време, за да ги опознаят добре. Но такива партньори обикновено са сигурни за връзка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Вампирина преди 3 години
Ако "вашият партньор" спи по 50-100 години, в затворен ковчег, това какво показва?!?
1
0
 
4
 
! Отговори
В гимназията имахме преди 3 години
съученик, за когото се знаеше, че не само спи по корем, но и му е нужно по-широко легло, защото винаги се завъртал по диагонал на кревата. Правел това несъзнателно, след като заспи и ако е легнал на единична кушетка се случвало да падне на пода.Майтапеха го, че в казармата ще види зор.Той пък твърдеше, че било възможно да го освободят от военна служба, защото двата му бъбрека били разположени от едната страна, а не симетрично както е нормално.Не знам какво е станало, премести се в друго училище