Какво да очакваме при Ретрограден Меркурий?

Подгответе се за промени на 18 юни
11 юни 2020 22:00, Дарена Найденова
6
Какво да очакваме при  Ретрограден Меркурий?
Снимка: Pixabay

Началото на лятото ще е много интересно, особено от астрологическа гледна точка. Вече наблюдавахме Ягодовата луна на 5 юни, а този месец ще имаме и възможността да видим слънчево затъмнение на 21 юни. Между тези две явления обаче Меркурий отново ще навлезе в своя ретрограден период на 18 юни, разкриват от „Yearly-horoscope“.

За повечето от нас това ще донесе значителни промени в живота ни, както и проблеми в комуникацията. От 18 юни Меркурий започва своето ретроградно движение в Рак, което може да засили интровертността в някои от нас, както и пристъпите на срамежливост. През този период е добре да бъдем малко по-внимателни с изборите си на хора и теми за разговор.

Опитайте се да фокусирате вниманието си към определени сфери и не се разпилявайте навсякъде. Ще ви се иска да помогнете на всеки, но помнете, че по този начин поглъщате негативната енергия на околните, която сериозно може да помрачи настроението ви. Тъй като Меркурий ще бъде ретрограден в Рак, това означава, че трябва да обърнете специално внимание на семейството, дома и миналото си.

Някои от нас може да се сблъскат със семейни проблеми, които са породени от лоша комуникация. Възможно е миналото да се намеси в сегашната ви връзка и да изнесе наяве неща, които силно се опитвате да прикриете. По-добре говорете с любимия си човек откровено за грешките си и потърсете прошка, а не чакайте всичко да се разкрие от само себе си.

А дали Ретрограден Меркурий ще помогне да тръгне в правилна посока, вижте вTialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Стига сте зомбирали хората с лабилна психика с тези щуротии, онази Алена ли ви го написа...
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ви ли омръзна да пишете подобни абсолютни Г'ЛУПОСТИ...?
2
0
 
3
 
! Отговори
Ретроградушка преди 3 години
Какви "проблеми с комуникациите"?Да не се срине някой мобилен оператор? Отново?
1
0
 
7
 
! Отговори
Какво да очакваме? преди 3 години
Да каже зодия "Тръба", която редовно заявява тук, че не е зодия!