Кои са зодиите, с които е най-трудно да имаш връзка?

За партньорите им е същинско предизвикателство да ги разберат
19 юни 2020 23:00, Михаела Лазарова
15
Кои са зодиите, с които е най-трудно да имаш връзка?
Снимка: Istock

Някои зодии са носители на лесни характери. Да имаш връзка с тях става с лекота, непринудено и се случва някак плавно, без усилия. Но има и зодиакални знаци, които правят нещата толкова сложни с поведението си, че затрудняват връзките си. За партньорите им е същинско предизвикателство да ги разберат, да свикнат със странностите им и да успеят да се адаптират към непредвидимата им природа.

Кои са зодиите, с които е най-трудно да имаш връзка?

Близнаци

Близнаците са истинско предизвикателство, що се отнася до връзките. В началото са обаятелни, приятелски настроени, изглеждат погълнати от партньора си и правят всичко възможно да направят общото бъдеще да изглежда безоблачно и перфектно. С течение на времето Близнакът започва да проявява двойствената си природа. Охладнява, държи се странно, не споделя всичко, което мисли и чувства. Нерядко кара партньора си да изпитва вина по необясними причини.

Напрежението, което започва да се надига с времето отравя връзката и често води до раздяла. Когато нещата станат рутинни, Близнаците губят интерес и започват да се отнасят хладно и отегчено към партньора си. За него е предизвикателство да успее да съхрани любовта във връзката, защото не спира да се пита къде е сгрешил, докато Близнаците изобщо не изпитват подобни угризения и прехвърлят цялата вина за влошените отношения на половинките си.

Стрелец

Стрелците обожават да се срещат с нови хора. Умеят да омайват и да правят феноменално първо впечатление. Интересът на Стрелците се губи доста бързо, особено когато осъзнаят, че великолепните очаквания, които са имали за партньора си, не са се сбъднали. Още за зодия Стрелец и останалите зодии, вижте в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
зодия преди 3 години
с жена толуп - 100% егоист
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Tuk ima ybavi semeini jenki yki sa mn
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туй зодиите ги е измислил някой, който е измислил и другите му глупости. Всичко си е до характера на човек! Или си от тези, които се хващат за пръстите или си от тези, които ги сгъват като се захващат за пръстите. Третия вариан вече е тотална рядкост, без захвати с пръсти...
6
2
 
10
 
! Отговори
Рапид Отевел преди 3 години
Защо постоянно рекламирате жените за една нощна хора и обвързани? Искат да ги разделите ,затова половината са с папиломна инфекция на гърлото от честа смяна на партньорите си. И често акта приключва с 15 минутно фелацио. Те ако искат ще отидат на подобна държанка.Какво им ги навирате в очите насила!
5
9
 
5
 
! Отговори
Корахи преди 3 години
Мойта е на 43 години как се люби ум да ти зайде. Аз съм на 33 години.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убави ора сегя още е вирус нека бадем едини
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нека не се вживяваме всеки има собствено мнение по даден въпрос споко бре споко
2
3
 
25
 
! Отговори
Със зодия ЕГОИСТ преди 3 години
е най-трудно е да имаш връзка. Бягайте далеч от такива.Егоистът не можеш да го промениш. Дори да те е харесал(а) и да иска да създаде семейство с теб, постоянно ще ти прави живота черен и не се знае в кой момент ще те елиминира, защото намира по-изгоден обект. Такива биха разбили семейството си дори и да имат вече деца.Какво остава пък, ако не сте женени. Без колебание ще ви захвърли като употребена салфетка, без дори да се замисли какви ще са последиците за вас, нито доколко ви е задължен(а).
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2Да ти е жива и здрава!Дано още дълги години да си имаш баба.